Recep Tayyip Erdoğan Belediye başkanları Yönettiği İlçelerde İkamet Etsin Dedi Ama Kadıoğlu Halen Florya’da İkamet Ediyor…

Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu Şenlikköy’de  yaptıkları  çocuk parkının açılışını yaparken Esenyurt Belediye Başkanının kendisini arayıp mahallemizde Baz istasyonu yapımına müsaade etme dediğini ama Esenyurt’ta bulunan Baz  istasyonlarının Bakırköy’dekilerin iki misli olduğunu ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Necmi Başkan 3 Dönemdir Esenyurt’ta Başkansın Halen İlçeyi Yaşanır Hale Getirmedin mi ki Kendin Bakırköy’de İkamet Ediyorsun ?

Son yıllarda dere yataklarına bile 30 kat’ a imar veren Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu kendisi Bakırköy’de ikamet ediyor. Bu durum Esenyurt halkına saygısızlıktır. Erdoğan Başbakan iken Belediye başkanlarına yaptığı bir konuşmada mutlaka belediye başkanı olduğunuz ilçede ikamet  edin demişti. Bazı başkanların gerçekten kendi ilçelerine taşınmalarına rağmen bazılarının da kendi ilçelerinde kalmadıkları bir yerde ikamet ediyorlarmış gibi gösterdikleri biliniyor. Necmi Kadıoğlu’nun Bakırköy’de ikamet ettiğini Dr.Bülent Kerimoğlu 6 kasım 2016 tarihinde Şenlikköy Mahallesinde yaptığı Nazım Hikmet Ran parkının açılışında Baz istasyonu istemiyoruz diyen mahalle halkına örnek olarak Bakırköy’de kamet eden Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadığoğlu’nun ikamet ettiği mahalle olan Şenlikköy’de baz istasyonu istememesine rağmen Esenyurt’ta yapılan baz istasyonlarının  Bakırköy’dekilerin iki misli olduğunu ifade etti.

Başkan’ı İsteyerek Hülle  Yapmadan Artık Esenyurt’ta İkamet Etmeye Davet Ediyoruz 

Haramidere olarak yıllardır bilinen ve isminde bu ibare olan bir yerde bile  30 kat inşaat imarı veren Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yönettiği ilçede ikamet etmeye davet ediyoruz. Doğru ve ahlaki olan davranış da başkanı  olduğu ilçede ikamet etmesidir.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim