Otel de Cafe’si de Çok Güzel

MARD INN oteli ve Cafe’sinin mimari yapısı innsanı ferahlatan bir tasarımı var. Bu güzel tasarlanmış iki mekanda  hoşça vakit geçirmek isteyenlerin tercih edeceği bir mekan olacağı belli olan  otel ismini sahibin doğum yeri olan Mardin’den alıyor. Ama zekice bir INN eklemesi ile MARD INN olan isim zeka ürünü olarak kabul edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç


Cafe’nin ismi olan LOCHKA’nında Arnavutça’da  Canımın için demek olduğunu  da çok başarılı işini güzel yapan garson arkadaştan öğrendik.

İster Yurt İçi İster Yurt  Dışı Otel ve Cafe’nin Kapısı Herkese Açık


Mardin insanın sevgi ve hoş görüsü
bünyesinde barındıran otelin kurucu ve yönetim kurulu başkanı Av.Zeki Sadunoğlu Gazetemize şunları söyledi” Otelimiz Yurt içi ve yurt dışı misafirlerimize kaliteli ve nezih hizmeti kendi evlerindeki güzellik ile sunuyor. Fiyat politikamız da oldukça makul. TÜYAP fuar meresine çok yakın bir loskayondayız.  Atatürk Havalimanından otelimize  mesafe ise 5/6 dakikalık uzaktayız. Hizmet anlayışmızı Yurt içi ve yurt dışı konuklarımıza göre belirkedik. Bugün resmi açılışını yaptığımız otelimizin açılış kurdelasını kesen eski iç işleri bakanı ve okul arkadaşım Sayın Murat Başesgioğlu başta olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

MARD INN Otelinin ve Cafenin hayırlı olması dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim