Boğaz Manzarası Eşliğinde Oruçlar Açıldı

Fuar Yapı & Beyler İnşaat Gayrimenkul tarafından düzenlenen iftar programı büyük ilgi gördü. Avcılar İDO İskelesi’nden tekne ile denize açılan katılımcılar akşam ezanının okunmasının ardından boğaz manzarası eşliğinde oruçlarını açtı.

Davete Yoğun İlgi

İskelede konuklarını karşılayan Fuar Yapı & Beyler İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yalçın daha sonra tekneye geçerek kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Katılımın beklentinin üzerinde gerçekleşmesinden memnun olduğunu söyleyen Cahit Yalçın, “Öncelikle katılım sağlayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonları her sene düzenliyoruz bu sene boğazda tekne turunda bir araya geldik. Ben katılım sağlayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Biz her şeye rağmen işimize devam edip yatırım yapmak zorundayız”

İnşaat sektöründe bölgede söz sahibi olan Beyler İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yalçın, konuşmasına şöyle devam etti: “Sektörde gidişatın iyiye gittiğini görüyoruz. Biz bu ülkenin ekonomisine güvenmeyip istihdam oluşturmazsak ekonomik krizler, sıkıntılar zaten boy gösterecektir. Biz her şeye rağmen işimize devam edip yatırım yapmak zorundayız” dedi.

Türkiye’nin lokomotifi; İnşaat Sektörü

İnşaat sektörünün öncülerinden işadamı Cahit Yalçın, “İnşaat sektörü genel manada Türkiye’nin lokomotifi. Bölgemiz itibarıyla fiyatlarında uygun olmasından dolayı bir sıkıntı yaşanmıyor. Kısa bir süre önce 750 dairelik otel konseptinde konut projemize başladık. Biz bu ülkenin geleceğine güveniyoruz. Her türlü yatırımı yapmak için canla başla çalışıyoruz. Bu manada sektörde gidişatın iyiye gittiğini görüyoruz. Yatırımcı, müteahhit bu sektörde çalışan herkese mesajımız şudur. Biz bu ülkenin ekonomisine güvenmeyip istihdam oluşturmazsak, ekonomik krizleri, sıkıntılar zaten boy gösterecektir. Biz her şeye rağmen işimize devam edip yatırım yapmak zorundayız” dedi.

Boğaz Manzarası ile Yoğun Katılım


Tekne gezisine; Sivil Toplum Kuruluşları(STK) temsilcileri, iş adamları, siyaset temsilcileri ve basın mensupların yoğun katılım sağladı. Sıra Gecesi ile süren tekne gezisizi gecenin geç saatlerine kadar halaylar eşliğinde devam etti.

Editör: TE Bilisim