Cahit Yalçın Kalabalık bir basın mensubuna şirketlerini ve projelerini tanıttı

Fuar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş adamı Cahit Yalçın yaptığı sunum ve işine hakimiyeti ile basın mensuplarının sorduğu her soruya açıklayıcı net ve doyurucu bilgiler vermesi ile basından tam not aldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Cahit Yalçın,Kardeşleri ve Amca çocuklşarı şirketlerini 2007 de Ataşehir’de kurdu 2009 da Esenyurt’ta ilk projelerini hayata geçirdiler

Kahvaltılı toplantıda İstanbul’a yönelik yayın yapan çok sayıda gazetenin imtiyaz sahibi, genel  yayın yönetmeni ve haber müdürü katıldı. Gazetemize konuşana çok sayıda basın mensubu Cahit Yalçın’ın gen yaşında yakaladığı başarının çok önemeli olduğunu vurguladı.

Gazetemizin ve İstanbul Times Yayın Grubunun imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner şunları söyledi ”Bugün kadar devasa inşaat projelerinin en lüks ve şatafatlı yerlerdeki tanıtım toplantılarına katıldım. Daha birkaç gün önce M2 si 25 bin TL olan bir konsorsiyumun lansmanına katıldım.

Milyar dolarlık proje yapan yönetim kurulu başkanlarının konulara hakimiyeti Cahit Yalçın kadar olmadığını samimi bir şekilde ifade etmek isterim. Cahit  beyin biz müşterilerimizin parasından ziyade güvenlerini kazanmaya yönelik çalışıyoruz. Çünkü güveni kazandığınız zaman zaten para kazanırsınız ama para kazanırken güven kazanamazsınız sözünü çok önemsedim“ diye konuştu.

Esenyurt İlçesinde 50 projede 500 aileyi en sahibi yaptılar

Basın toplantısında Cahit Yaklçın kendi projelerinde 300’a yakın kişinin direkt çalıştığını, dolaylı olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı 500 den fazla kişinin evine ekmek götürdüğünü ifade ederek ekonominin zorda olduğu bu süreçte  ülkemize katkı yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Beyler İnşaat ve Fuar Yapı 2020’de ilk 100 İnşaat Şirketi içine girmeyi hedefliyor

İnsanımıza imkan verildiği zaman 13 yaşında memleketinden sermayesiz çıkıp İstanbul’a gelen Cahit Yalçın,kardeşleri ve Amcaoğulları 2007 den 2016’ya kadar olan 9 yıllık sürede yakaladıkları başarı takdire şayan bir konu olduğunu bütün basın mensupları kabul ve takdir etti.

Her şey hayal etmekle başlar

Fatih Sultan Mehmet daha çocukluğunda oynadığı oyunlarında bile İstanbul’u Fethetmeyi hayal etmeseydi 21 yaşında genç bir padişah iken o güne kadar sadece Müslümanlar tarafından 21 kez kuşatılmasına rağmen alınamayan İstanbul’u alamazdı. Bundan dolayı önce hayal edeceksiniz. Daha sonra da hayalinize ulaşmak için çabalamak ve çalışmak gerekiyor.

2009’dan bu yana İnşaat ve Emlak çalışmalarını yakından takip eden Gazetemiz Yalçın ailesinin bu tempo ile hareket etmek kaydı ile 2020 de ülkenin ilk 100 inşaat şirketi içinde olacağına inanıyoruz.

250 Konutluk Bey Residance Çok Yakında Geliyor

Cahit Yalçın Basın toplantısında çok yakında Esenyurt Sivas Kongre Caddesine yakın bir lokasyonda   20 katlı 250 bağımsız bölümlü Bey Residance adını verdikleri projelerinin temellerini atacaklarının müjdesini de verdi. Yalçın bu projenin özelliği bölgede yapılan bütün yapılara göre daha ekonomik olacağını da ifade etti. Bereket azdadır prensibini çok sevdiklerini ifade eden Cahit Yalçın  sürümden kazanmanın kendileri için daha makul ve mantıklı olduklarını ifade etti.

İletişim İçin :

Fuar Yapı İnşaat Gayrimenkul

Pınar Mah.19 Mayıs Bulvarı Kıraç Yolu Cad.NO:6 Esenyurt /İstanbul

(Esenyurt Devlet Hastanesi Yanı)Tel:0850 -302 17 17   GSM:0530 – 248 78 78

www.fuaryapi.com.tr

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim