Kahvaltılı ziyaret programına, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Yeşil İnşaat yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, Belediye Başkan yardımcısı Ünsal Kıraç, Başkan danışmanı Abdullah Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, İlçe şube müdürleri, Mustafa Yeşil İlköğretim Okulu müdürü Tarkan Atmaca ve Öğretmenler katıldı.

 Eğitim desteğine teşekkür edildi

Kahvaltı sonrası, okulun fiziki yapısı ve eğitim faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgi alış veriş yapıldı. Yirmi derslik olarak planlanan Mustafa Yeşil ilköğretim okul müdürü Tarkan Atmaca,  ziyaretten dolayı mutluluğunu ifade etti. İlçe Milli Eğitim yetkilileri okulun yapımını üstlenen Engin Yeşil’e, Esenyurt’ta eğitim faaliyetlerine sürekli destek olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz’a teşekkür etti.

 Öğrenciler başarı sırrı nedir diye sordular

Sınfları ziyaret eden heyet’e birinci sınıf öğrencileri tarafından çiçek takdimi yapıldı. Altıncı sınıf öğrencileri tarafından başarmanın sırrı nedir sorusuna, Kaymakam Uyumaz “ Planlı programlı ve başarıya kilitlenmektir” dedi. Belediye Başkanı Kadıoğlu “ İstemek, çalışmak ve azimli olmanın sonu başarıdır.Önce hayal edeceksiniz sonra gerçekleşmesi için çaba göstereceksiniz” dedi. Engin Yeşil “ Başarılı olmak için önce düşünmek ve o düşünceni gerçekleşmesini istemektir. Çaba göstermeden hiç bir şeyi başarmak mümkün değil” dedi.

Öğrenciler okullarını yapan Yeşil İnşaat Yönetim kurulu başkanı Engin yeşil’e ve protokol’e teşekkür ettiler.

2011 yılı Eylül ayında, resmi açılışı yapılacak olan Mustafa Yeşil İlköğretim Okul’u yirmi deslik ve sekiz yüz öğrenci kapasitesi ile Esenyurt’ta eğitim verecek. 

 

Editör: TE Bilisim