On bir ayın sultanı Ramazan ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Esenyurt Belediyesi, engelli ve yakınları için Esenyurt Nikâh Sarayı’nda iftar programı düzenledi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programına gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Kadıoğlu hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen gençleri kırmayıp bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşların sofrasına tek tek gelip sorunlarını dinleyen Başkan Kadıoğlu, birçok yardım isteği için notlar alarak geri çevirmedi.

“Engelliler bizim parçamız, onlara hizmet etmek bizi mutlu ediyor”

Engelliler için geleneksel olarak yıllardır iftar programı düzenlediklerini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bu ramazan ayındaki iftar programında yoğun katılım gördük. Engellilerden ziyade yakınları daha çok programa geldiler. Bu yoğun katılımı ben bize teşekkür olarak algılıyorum. Yoğun katılım olduğu için bir izdiham yaşadık. Bizim nikâh sarayındaki 3 salonumuz doldu. Katılımcılar genelde çok memnun ve mutlu ayrıldılar. Engelliler bizim parçamız, onlara hizmet etmek bizi mutlu ediyor.”

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim