Esenyurt Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda Down Sendromlular ile aileleri katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engeliler Koordinasyon Müdürlüğü’ne bağlı engelliler müzik grubu sahne alarak, profesyonel ekipleri aratmayacak müzik dinletisi gerçekleştirdi. Grup katılımcılar tarafından yoğun alkış aldı.

İl Başkanı ve Belediye Başkanı ile Down Sendromlular arasında geçen sıcak diyalog dikkat çekti. Kur’an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan program AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin konuşması ile devam etti.

 “Engelli kardeşlerimizin ve ülkemizin önündeki engeller kalksın”

İlk Engelli Kanunu’nu AK Parti çıkardı diyen İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Engelli kardeşlerimizin sevgileri, gerçek samimiyetleridir. Engelli kardeşlerimiz, çok şükür bugün yine AK Parti ile hatırlandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; Engelli kardeşlerimiz olduğu sürece her zaman bizde yanlarındayız. 10 yılda engelli kardeşlerimize yapılan hizmet Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımıdır. Biz istiyoruz ki, engelli kardeşlerimizin ve ülkemizin önündeki engeller kalksın” dedi.

Konuşmaların ardından Down Sendromlu çocuklar tarafından AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çiçek takdim edildi.

 

Editör: TE Bilisim