“Esenyurt birinci sıradadır”

Esenyurt Osmangazi mahallesinde yapılacak olan SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi temel atma töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu; “14 tane okulumuzun temelini attık ve bunlardan bir tanesini açtık ve eğitime hazır hale getirdik. Dünyada şu anda böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Tapu işlem hacmi konusunda Esenyurt dünyada birinci sıradadır. 11 yılda biz fabrika ve işyerleri ruhsatı verdik ama bu fabrikalar çalışacak eleman bulamıyor. 2350 kişi ESBİM sayesinde işe yerleştirildi” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Başkan Kadıoğlu’nun ardından söz alan Kars Milletvekili Ahmet Aslan; “ Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı hemşerilerimin yoğun olduğu Esenyurt ‘ta böyle güzel hizmetlerin yapıldığını görmek hemşerilerim adına beni gururlandırıyor. Fahri Karslı olan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.



Ahmet Aslan’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kaymakam Ekrem İnci; “ Okul sayımız 25’e doğru gidiyor belki de 1 yıl içerisinde ilçemizde okul sorunumuz kalmayacak. İlçemizde birlik ve beraberlik var. Hem vatandaşlar arasında hem de Belediye ve Kaymakamlık arasında büyük bir uyum var” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temeli dualarla atıldı. Ünlü komedyen Şafak Sezer yaptığı espriler ile katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim