Çetin Çapan Başkan adayımız Kemal Deniz Bozkurt’un yanındayız dedi

Çetin Çapan’ın divan başkanlığı yaptığı toplantıda söyle dedi” Hepinizin bildiği gibi CHP Küçükçekmece ilçe belediye başkan adayı idim. Adaylar açıklandı. Ben aday olmadım .Ağabeyim beni arayıp şu talimatı verdi. Aday yapılmadın diye sakın bir kenara çekilip sürece seyirci kalma dedi. 31 Mart 2019’ a kadar elinden geleni yap dedi. Ben de bu talimatın bir gereği olarak siz dostlarımı kahvaltılı toplantıda ağırlayarak buraya davet edip Esenyurt Belediye Başkan adayımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt ‘a destek olmak adına bir araya geldik. Hep beraber 31 Mart akşamına kadar elimizden ne geliyorsa karşılıksız olarak başkana dayımız için çaba sarf edeceğiz dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Dr. Gürbüz Çapan Ayrışma ve kavga vakti değil

Dr. Gürbüz Çapan’da sahneye gelerek şunları söyledi “ Arkadaşlar hepimiz insanız hata ve eksik yaparız. Genel merkezimizde bize göre hata ve eksik yapmış olabilir. Ancak onlarında mutlaka her aday için söyleyecekleri olumlu gerekçeleri olabilir.

Adaylar belli oldu. Enerjimizi şöyle oldu böle oldu diyerek harcarsak kaybederiz. AKP adaylarını çok mu iyi seçti sanki ama içlerinde birlik olup adayları kötü de olsa seçimi kazanmak için çalışıyorlar. Biz şu an tartışma yapmayacağız. Kavga etmeyeceğiz. Kendi kendimizle enerjimizi heba etmeyeceğiz. Önce kendi aramızda birlik olacağız ve çalışarak Eseyturt’u yıllar sonra yine kazanacağız. Kemal Deniz Bozkurt 31 Mart 2019’ da Esenyurt’ un başkanı olacak. Şimdiden başarılar dilerim dedi.

Kemal Deniz Bozkurt herkes ile teker teker tokalaşarak selam verdi

Millet ittifakı Esenyurt Belediye başkan adayı Kemal Deniz Bozkurt ise şunları söyledi “Öncelikle Dr. Gürbüz Çapan Ağabeyim ve Çetin Çapan dostumuzun bizi desteklemek için yapmış oldukları bur toplantının hayırlı olmasını dilerim. Biz değil Esenyurt halkı 31 Mart 2019’ da kazanacak. AKP 20 küsür senede Esenyurt’u ne hale getirdi hep beraber görüyoruz. O eski 2/3 katlı binaları olan organik Esenyurt gitti yerine yerine dere yataklarına bile 30 katkı binaların yapıldığı hormonlu Esenyurt geldi. Biz halkımız ile beraber yaşanabilir bir Esenyurt oluşturmak için çaba sarf edeceğiz dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim