Esenyurt Belediyesi tarafından Esenyurtlu vatandaşların ücretsiz olarak yararlanması için hazineden kiralanan Silivri yakınlarındaki Danamandıra Sosyal Tesisleri her hafta sonu halktan büyük rağbet görüyor. Oldukça geniş bir alana yayılan içinde göletlerin, yürüyüş alanlarının bulunduğu doğa harikası tesiste vatandaşlar yaz aylarında hafta sonu piknik yapıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de her hafta sonu piknik alanlarında vatandaşlarla bir araya gelerek sofralarına misafir oluyor, hatırlarını soruyor ve taleplerini alıyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe eşi Fethiye Alatepe ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu da Esenyurt’ta yaşayan Bartın ve Batmanlı vatandaşların piknik sofrasını paylaştı. Başkan Alatepe ayrıca AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği pikniğe de katıldı. Alatepe, piknik alanında vatandaşlarla halay da çekti. Başkan Alatepe bu arada piknik alanları arasındaki ulaşımı tesiste vatandaşların ücretsiz olarak binmelerine imkan sağlanan atla yaparak ata binmekteki becerisini de göstermiş oldu. Alatepe, AK Parti teşkilatının pikniğinde ise AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik ve AK Parti eski Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile de bir araya geldi.

Göreve geldiği andan itibaren halka yakın olduklarını ve hizmetleri vatandaşın talepleri doğrultusunda belirlediklerini bildiren Alatepe,”Yaklaşık 7 bin civarında Esenyurtlu vatandaşımız hafta sonları burada piknik yapıyor. Bizde bu çerçevede her hafta sonu vatandaşlarımızla burada buluşuyoruz. Onların sofralarını paylaşıyoruz. Kendileriyle sohbet ediyoruz. Yaşadıkları yerlerle ilgili taleplerini alıyoruz ve çözüme ulaştırıyoruz” dedi. Alatepe, Bartınlılara da bir müjde vererek Esenyurt’ta ki dernek binalarının çok yakında tamamlanacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim