Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Anneler Günü münasebetiyle ilçedeki yetim çocuklar ile annelerine özel bir program düzenledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim çocukların anneleri unutulmadı. Anneler, çocuklarıyla birlikte Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde kahvaltı ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

EVLATLAR, ANNELERİYLE KUCAKLAŞTI

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM) Sorumlusu Meryem İnat da anneler ile çocuklarını yalnız bırakmadı. Hep beraber keyifli şekilde yapılan kahvaltının ardından Hamza ve İnat, annelerin Anneler Günü'nü kutladı ve çeşitli hediyeler verdiler.

Çocuklar da annelerinin bu özel gününü neşe içinde kutladı. Hem annelik hem babalık yaptıkları evlatlarıyla kucaklaşan anneler de, çocuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

SİZ HEM ANNE HEM BABASINIZ

Her türlü zorluğa karşı çocuklarını büyüten anneleri takdir ettiklerini söyleyen Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, "Anne demek fedakârlık demek, anne demek gönül vermek, evladın için yüreğini ortaya koymak demek. Her anne gibi Esenler'deki annelerimiz de bizim için çok değerli. Bugün bir araya geldiğimiz anneler, evlatlarına hem anne hem baba oluyorlar. Bu sebeple sizin yeriniz bizim için apayrı.Her zaman her konuda sizlere yardımcı olmak için yanınızdayız" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim