Cumhuriyetin 94.yılı kutlu olsun

Esenler Tomurcuk Ortaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu programa okul müdürü Ömer Solak Kurumun Genel Müdürü Özgür Çem katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

İlk olarak İstanbul Times Tv Stüdyosunda hazırlanan tanıtım filmi izlendi. Akabinde Okul Müdürü Ömer Solak yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Tomurcuk Eğitim Kurumları olarak amacımız öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda geleceğe hazırlamaktır. Bugün burada geleceğimiz olan çocuklarımızın 29 Ekim Cumhuriyetin 94.yılı nedeni ile düzenlemiş olduklarını programı hep beraber izleyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Tomurcuk Eğitim Kurumları Genel Müdürü Özgür Çem’de Cumhuriyet Bayramını kutladı

Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamasına öğrenci ve veli katılımı yüksekti. Tomurcuk Eğitim Kurumları genel müdürü Özgür Çem yaptığı konuşmada şunları söyledi: ”Tomurcuk Eğitim Kurumları olarak ülkemizin geleceğine yön verecek olan çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen fedakarlıkları ortaya koyuyoruz. Çocuklarımızın bugün burada Cumhuriyetimizin 94.yılında yaptıkları faaliyeti hep beraber izleyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim