Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir Dünya” projesine katılan öğrenciler, her yerde kitap okumaya devam ediyor. Öğrenciler, son olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği piknikte bir araya geldi.

İstanbul Times Haber Merkezi

DOĞAYLA BAŞ BAŞA KİTAP OKUDULAR

Göktürk Piknik Alanı'ndaki etkinliğe, 1.500 öğrenci ve rehber öğretmenlerin yanı sıra Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı ile Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan katıldı. Esenler'deki çeşitli okullardan 1.500 öğrenci, Göktürk Piknik Alanı'nda rehber öğretmenlerinin gözetiminde hep birlikte kitap okudular. Öğrenciler, doğayla baş başa kitap okumanın keyfine vardılar.

KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Öğrenciler, kitap okuma etkinliğinin ardından güzel havanın tadını çıkardılar. Birlikte çeşitli oyunlar oynayan ve piknik alanında yürüyüş yapan öğrenciler ve öğretmenleri keyifli bir gün geçirdiler.

7 ÖĞRENCİ 1 ÖĞRETMEN

“Bir Kitap Bir Dünya” projesi ile gençlerde kitap okuma alışkanlığının ve sevgisinin gelişmesi ile öğretmen-öğrenci ilişkilerinin daha verimli hale getirilmesi amaçlanıyor. Proje kapsamında yedi öğrenci bir araya gelerek oluşturdukları müzakere grubunda, bir rehber öğretmen gözetiminde kitap okuyor.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim