Esenler Belediyesi´nin kurum içi bayramlaşma töreni, Birlik Mahallesi'ndeki Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik  Göksu, bayramlaşma töreninde personele, Esenler Belediyesi´nin hayata geçirdiği dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi. Yakın zamanda projenin uluslararası bir yarışmaya açılacağını kaydeden Göksu, yarışma sonucunda Türkiye'nin en büyük şehir parkının da Esenler'de inşa edileceğini söyledi.

ONLAR DA BAYRAM ETSİN

Müslüman coğrafyasında kan ve göz yaşının devam ettiğini vurgulayan Başkan Göksu, "Cenab-ı Hakk bu bayramı zor durumdaki Müslüman kardeşlerimiz için de bayram etsin. Bu bayramın vesilesiyle onlara da bayram edebilecekleri bir bayramı bize ikram etsin. İnşallah acı ve gözyaşının olmadığı bir bayram yaşarız" dedi.

BİZİM  BAYRAMIMIZ VATANDAŞLARIN TEBESSÜMÜ

Vatandaşların en güzel şekilde bayram yapabilmesi için gerekirse kendilerinin bayramda fedakarlık yapabileceğini belirten Göksu, "Bizim bayramımız vatandaşlarımızın tebessümüdür. Halk ne kadar tebessüm ederse biz o kadar güzel bayram yaparız. Çünkü bizim patronumuz, bizi bu göreve getiren de halktır" diye konuştu.

Başkan Göksu bayramda herkese ailesini, dostlarını ve akrabalarını ziyaret ederek bayramlarını kutlamalarını tavsiye etti.

KAYMAKAMLIK'TA BAYRAMLAŞMA

Başkan Göksu, Esenler Kaymakamlığı'nda ilçe protokolüyle de bir araya geldi. Göksu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Esenler Müftüsü Halil Şekerci ve bazı mahalle muhtarlarıyla da bayramlaştı. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim