ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından Batı Şeria'da talimatı protesto eden ve çok sayıda İsrail askeri tarafından gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla adeta Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi, tedavi olmak için Esenler Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye'ye geldi. İstanbul'da tedavisi devam eden Cüneydi, katıldığı çeşitli gençlik aktiviteleriyle de keyfili zaman geçiriyor.

UNUTAMAYACAĞI BİR GÜN GEÇİRDİ

TÜGVA'nın Edirne'de yer alan doğa kampında çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle arkadaşlık ve kardeşlik bağlarının güçlendiği bir ortamda bulunan Cüneydi, yaşıtlarıyla birlikte doğanın tadını çıkardı. Kamp dönüşü İsfanbul Tema Park'ta eğlenceye devam eden Cüneydi, "Nefeskesen"den "Safari Tüneli"ne, "Viking"den "Adalet Kulesi"ne kadar birçok ünitede eğlenerek unutamayacağı bir gün geçirdi.

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİNE KATILACAK

Fevzi El Cüneydi, Esenler Belediyesi'nin 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Cuma günü, saat 14.00'te, Edirnekapı - Habipler'de şehit kabirlerini ziyaret edecek, Cumartesi akşamı 21.00'de ise Esenler'de "Diriliş Yürüyüşü"ne katılacak.

Editör: TE Bilisim