Gerçek manada ülke kalkınması için üretim ve ihracat şart

Sarteks Tekstil’in sahibi sanayici iş adamı Mustafa Sartık’ın kurucu başkanı olduğu Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği bayram ve seçimden sonra bir ataya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Mustafa Sartık: “Güçlü hükümet sanayicinin istediği bir durum dedi”

Zeytinburnu Tekstil Sanayici ve İş Adamları Derneği (ZEDSİAD) kurucu başkanı Mustafa Sartık yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını biz kez daha kutlarım. 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Güçlü iktidarlar her zaman ekonomi için iyidir.

Derneğimizin gelecek süreçte daha çok sayıda meslektaşımıza ulaşması adına Zeytinburnu ilçesinin kitabını yazan ve bir STK görevleri olan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ‘i de toplantımızın bir kısmında ne tür bir tanıtım çalışması yapacağımız ile alakalı özet olarak fikir ve düşüncelerini beraber dinleyelim sonra da kendi aramızda istişare edelim şeklinde konuştu.

Özetle şunları söyledi “ Yıllar önce Sultanhamam piyasası kumaş ve tekstil için ne anlam ifade ediyorsa bugün Zeytinburnu ilçesinin Telsiz, Beştelsiz, Seyitnizam ve Merkezefendi mahalleleri aynı şeyi ifade ediyor.

Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği (ZETSİAD) güzel bir oluşum. Ancak bu oluşumun sektör için anlam ifade edebilmesi için ciddi sayıda üye yapmalı ve sektörün sorunlarına çözüm bulma açısında ciddi etkinlikler düzenlemeli.

Planlı ve programlı bir çalışma ile bir sene içinde derneği tanınır ve bilinir hale getirmek adına bir dizi çalışma yapmanız gerekir dedi.

Daha sonra yönetim kurulu üyesi Fevzi Altuğ ve diğer yönetim kurulu üyeleri de fikir ve düşüncelerini ifade ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim