ABD'de .0.76 TL Türkiye'de İse 2.95 TL   

Akaryakıtın üzerine konulan aşırı vergileden dolayı Türkiye'de ki Mazot'un fiyatı ABD.nin % 350 daha pahalısına satılıyor.

Yapılan araştırmalarda Özel taşıt sahipleri Türkiye genelinde yakıt fiyatları ABD seviyesine inene kadar araçlarını kullanmayıp yüksek fiyatı protesto etseler çok kısa sürede ülkemizde de fiyatların normal seviyesine ineceği konuşuluyor.

Şikayet Var Gereğini Yapan Yok

Ülkede akaryakıt fiyatlarının etkilemediği hiç bir şey olmadığı halde 72 milyon'un ABD petrol yataklarına on binlerce Kilometre uzakta olmasına karşın orada mazot 0.76 TL iken bizde neden 2.95 TL demeyi sorgulayıp gereğini yapmadığı sürece değil fiyatların aşağı çekilmesi hatta 5.00 TL olması bile mümkündür.

Yapılması Gereken Tek Şey Var O da Türkiye Geneli Özel Araç Sahipleri Kontak Kapatacak !..

Petrol fiyatlarını vergilerle şişirenlerin sağlıklı düşünüp evet ABD.de 0.76 TL olan Mazot bizde 2.95 olursa halkımızında bizleri protesto edip akaryakıt kullanmamaları gayet mantıklı ve doğaldır dedirmeyi bu halk ya başaracak ya da % 350 daha pahalı fiyata akaryakıt satın almaya devam edecektir.  

Zor Değil Hadi Organize Olalım Ve Türkiye Genelinde Bir Kampanya Yapalım

Yapılan araştırmalarda özel araç sahiplerinin 3 gün yakıt almamaları halinde yüksek fiyatların medeni ülkeler seviyesine düşeceği konuşuluyor. Bunu yapmak zor olmasa gerek. Bu kampanyanın başarılı olması için de Tüketici derneklerinin,STK temsilcilerinin, petrol işleri olmayan medyanın ve sürücülerin belli bir süre dişlerini sıkıp araçlarına  binmemeleri bu zulmü bitireceği konuşuluyor.

Böyle bir çalışma başlatılması halinde İstanbul Times Ailesi olarak hem yayınlarımızla,hem de kendi araçlarımızı kullanmayarak destek vereceğimizi burada beyan ediyoruz. Artık birilerinin bu zulme dur demesi gerekir.YAZIKTIR ! GÜHANTIR !  ZULÜMDÜR diyoruz Hadi biz de birşeyler yapalım artık yoksa Akaryakıt bizde % 500 daha pahalı olma riski ile karşı karşıya...

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim