Reyon'dan Süper fiyatlar

İstanbul'un bir çok ilçesinde şubeleri bulunan Reyon market 20.Şubesini Zeytinburnu'nda açarak kaliteli ve hijyeni Zeytinburnuna getirdi.

İstanbul Times Gazetesi muhabirleri müşteri gibi gidikleri yeni açılan Reyon Marketi baştan sona hem hijyenik hem de fiyatlar açısından inceledi. Bir saatlik market gezisi sonucu Reyon market Zeytinburnu halkına hizmet edecek notu ile araştırmamızı tamamladık.

İstanbul Times Haber Merkezi

Tam Reyon Marketten ayrılacak iken kapıda müşterilerle sohbet eden Marketin genel müdürü Beşir Kara'ya rastladık.Kara yaptığı açıklamada amaçlarının "az kar çok satış" olduğunu ifade ederek İstanbul'un bir çok ilçesinde 19 şubemiz vardı.Zeytinburnu şubesi ile bu sayı 20'yi buldu.Grubumuz istikrarlı büyümesine devam ediyor dedi.Kara konuşmasını şu şekilde tamamladı. Zeytinburnu halkı da diğer ilçelerdeki gibi artık kaliteyi ucuz'a alacak dedi.

Küçükçekmece,Ademyavuz,Acısı,Bakkalköy,Çakmak,çengelköy,Etiler,Ferahevler,Gayrettepe,İnönü,Kaynarca,Mahmutbey,Merter,Okmeydanı,Sanayi,Şişli,Trabya,Uğur Mumcu ,Yeniköy ve 20.şube olan  Zeytinburnu Yeşiltepe ile İstanbul halkına hizmet vermeye devem eden Reyon Market'in sektöre rekabet ve kaliteyi getireceği tartışma götürmez  bir gerçek olarak  izleniyor.

İstanbul Times ailesi olarak Reyon Market Zeytinburnu şubesinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim