istanbul'da 2004 yılından beri inşaat sektöründe hizmet veren Sea İnşaat yöneticileri, tüm çalışanlarına Başakşehir'de bir iftar yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Genel Müdür Serkan Ardahan, Sea İnşaat'a çalışan yönetici ile  işçi arasında hiç bir fark olmadığını belirterek, "Yaklaşık 12 yıldır İstanbul'un değişik bölgelerinde inşaat projeleri sürdürmekteyiz. İnşaat sektöründe başarının en temel unsuru iyi bir ekip olmaktır. Yükselen bu başarı grafiğimizle biz iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Ramazan ayında tüm çalmışanlarımızla bir araya gelmek için iftar yemeği düzenledik. İşçillerimizin özverili çalışmalarından dolayı çekilişle altın takdim ettik" diye konuştu.

YÜKSELİŞİMİZ SÜRÜYOR

Sea İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Ardan ise inşaat geçmişlerinin 1986 yılına dayandığını belirterek; "Babamızda inşaat işleriyle uğraşıyordu. Kardeşimle 2004 yılında Sea İnşaatı kurduk.  Şirketimiz İstanbul'da  Küçükçekmece, Esenyurt ve Bağcılar'da faaliyet gösteriyor. Ayrıca Çerkezköy'de de al-sat yapıyoruz. Şirketimiz her yıl yükselişini sürüdürüyor" dedi.

VATANDAŞ GÜVENDİĞİ FİRMALARA GELİYOR

Vatandaşın  kentsel dönüşüme ilgisi yoğun mu sorusuna Ardahan, "Halkımız bu konuda çok bilinçlendi. Vatandaş dayanıklı, sağlıklı ve  donanımlı binalarda oturmak için güvendiği firmaların kapısına gidiyor. Biz bu güveni verdiğimize inanıyoruz.  Hedeflerimizin başında daha büyük ve kapsamlı projelerle akıllı evler yapmak." diye cevap verdi.  Sezai Ardahan, yaptıkları inşaatların denetimlerinde kurum olarak  çok hassas olduklarını da sözlerine ekledi.

KURAYLA ALTIN KAZANDILAR

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemek sonrası Genel Müdür Serkan Ardahan başarılı çalışmalarda bulunanlara plaket verdi. Ardından altın çekilişine geçildi. Heyecanın dorukta olduğu o anlarda isimleri okunanlar sahneye çıktı. Çekiliş bitiminden sonra Serkan Ardahan, işçileri tek tek tebrik ederek altınları takdim etti.

 SÜPRİZ OLDU

İftar programı bitiminden sonra işçiler, bu tür buluşmaların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Çok güzel bir iftar programı yaşadık. Altın çekilişi olacağını bilmiyorduk. Bizim için süpriz oldu. Bize değer veren yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular. Program toplu halde çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim