Milli Paraya Yatırım Ülke İçin Önemli

Son günlerde Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmek isteyen bazı iç ve dış güçler dövizin hızlı yükselmesini sağlamak için bir takım manipülasyonlar yapması karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın dövizinizi bozun TL ye geçin kampanyası başlatması ile döviz bürolarında ciddi bir hareketlilik oluştu. İstanbul Times Gazetesi olarak biz de Zeytinburnu ilçesinin en büyük döviz şirketlerinden birisi Olan Irmak Dövizin yönetim kurulu başkanı olan Murat Ağca ile konuştuk.

Ağca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlatmış olduğu kampanyaya şirket olarak destek verdiklerini ifade ederek 50 bin dolar bozanlara gram altın,20 bin Euro bozanlara da Zeytinburnu Ziya Şark Sofrasında yemek ziyafeti hediye ettiklerini ifade ederek ülkenin zor günlerinde halkımız elini taşın altına koyarak üzerine düşeni her yönde yapıyor.

Özellikle yastık altındaki dövizin mutlaka sistemin içine alınması ve yatırımcının bunu TL ye çevirmesi de daha iyi bir  davranış olacağını söylemek isterim. Ülkemiz sağlıklı bir ekonomik yapıya kavuşmadığı takdirde elinde dövizi olan ve bundan bir miktar kazanç elde ettiğini düşünseniz  bile ülkesinde birlik beraberlik ve ekonomik bir istikrar yoksa görünürde kazançlı çıksanız bile aslında hepimiz zarar ediyoruz.

Biz Irmak Döviz olarak dövizin TL ye çevrilip ve oluşan artışın durdurulması için devlet tarafından başlatılan kampanya’nın yanındayız diyen Murat Ağca  Allah ülkemizi korusun dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim