Oldukça güvenli ve cazip bir sistem olan Eminevim sisteminde, ortak bir havuz hesabında biriken paralarla her ay bir kişiye ev alınıyor. Üstelik Türkiye'nin her yerinde ev, arsa, yazlık gibi taşınmazları satın almanız da mümkün oluyor. Konut kredisi çekmeye ihtiyacınız kalmadan, bütçenize uygun miktarlarda ödeme yaparak, evinizin anahtarını cebinize koyuyorsunuz.

Konut kredisi kampanyaları olsa bile, ödeyeceğiniz faizler satın alacağınız evin fiyatının çok üzerinde bir geri ödeme yapmanıza neden olur. Bu da yatırımınızı zararına almanıza yol açar. Uzun vadede konutun değeri yükselse bile, yıllarca ödeyeceğiniz krediler bütçenizin kilitlenmesine sebep olur. Eminevim sisteminde ise bu tür sorunlarla karşılaşmazsınız. Noter huzurunda yapılan çekilişle, havuzdaki kişilerin evini alma tarihleri belirlenir. Her ay bir kişi kendi evinde oturmaya başlar ve bekleyen kişiler sıra kendilerine gelene kadar daha düşük taksitler öder. Yani konut kredisi gibi faizler yerine indirimler söz konusu oluyor.

Konut Kredisi Çekmeden Ev Sahibi Yapan Sistem Nasıl Çalışıyor?

Altın günü yerine ev günü gibi düşüneceğiniz Eminevim sistemi, konut satın almak isteyenler için faiz ve yüksek fiyatlar olmadan ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Sistem, aynı fiyattaki evleri satın almak isteyen grupların her ay çekilişle ev sahibi olmalarıyla çalışıyor. Konut kredisi çekmek yerine her ay belirlenen taksit tutarları ödeniyor. Konutunu alacak olan kişi, bir miktar ödeme yaparak, bekleyen kişilerin taksitlerinin azalmasını sağlıyor ve herkes adil bir biçimde konutunu alabiliyor. Sistemde herhangi bir sürpriz ödemeyle karşılaşma durumu olmuyor. Katılımcıların kalan taksitleri dondurma ya da peşinen kapama şansları da bulunuyor.

Faizsiz Ev Alma Seçenekleri

Eminevim'de birçok farklı sisteme dahil olarak ödemeler ve evi teslim alma şekli konusunda farklı çözümleri tercih edebilirsiniz. Çekilişli sistem dışında, vade ortası sistem, peşinatlı sistem, düşük taksitli sistem, değer artışlı sistem ve sabit yatırımlı çekilişsiz sistemle evinizi konut kredisi çekmeden alabilirsiniz. Sabit tarihler ve kesin konut teslimatı için vade ortası sistem, peşinatın değerlendirilmesi ve taksitlerin bireysel tercihe göre belirlenmesi için peşinatlı sistem tercih edebilirsiniz. Erken teslim fırsatları ya da değer artışına karşı koruma altına alındığınız ev alma seçenekleriyle faiz sıkıntısı yaşamadan Türkiye'nin her yerinden ev alabilirsiniz.

Peşinatınız Kredi Faiziyle Erimesin!

Eminevim ile ev satın alanlar, peşinatları ne kadar yüksekse o kadar az taksit öder ve evini de o kadar kısa sürede teslim alır. Konut kredisi çektiğinizde, peşinatınızın ödeyeceğiniz faizi düşürme şansı yoktur. Ancak Eminevim sistemini tercih ettiğinizde peşinatınız ve faiz ödemeden ödeyeceğiniz ev taksitleriniz sizi zarara uğratmaz. Siz de Eminevim sistemini tercih eden kişiler gibi, konut kredisi faizi ödemek yerine daha fazla tasarruf ederek ikinci evinizi alabilirsiniz. Gelirinizin çoğunu faize ödemek yerine, farklı yatırım kanallarında değerlendirebilirsiniz. İmece usulü bir gayrimenkul satın alma sistemi olan Eminevim, her yaştan insanı konut kredisi kullanmadan ev sahibi yapıyor!

Siz de hemen Eminevim'e uğrayın; tasarrufunuzu gayrimenkul sektörüne çevirin, gelirinize en uygun şekilde ev sahibi olma şansını yakalayın!

Editör: TE Bilisim