İşte Basın açıklaması

Basının ve Kamuoyunun Dikkatine,

Bizler DİRİLİŞ GENÇLİK DERNEĞİ OLARAK… 

Duruşumuzla, davamıza olan bağlılığımızla ve Türkiyenin dört bir yanın yürüttüğümüz faaliyetlerle model  olmaya çalışan bir topluluğuz. 

Her anlamda öncü olmak için gece gündüz çalışıyoruz.   Nerde yardıma muhtaç bir el varsa orada olmaya çalışıyoruz. Nerde  Müslümanların birlik olmaya ihtiyacı varsa o birleşmenin  öncüsü olmaya çalışıyoruz. 

Yaşanan zulümleri de görmemezlikten gelmek mümkün değil.  Zalimin mazluma karşı olan acımasızlığını hepimiz biliyoruz.  Analara ve çocuklara  yapılan ahlaksızlıkları da biliyoruz. Siyonizmin dünyanın dört bir yanında yaptıklarını da çook iyi biliyoruz.  Karaya vuran Aylan bebeğe hep birlikte şahit olduk. 

Aç ve açıkta kalan tüm kardeşlerimizi biliyoruz.

Ve biliyoruz ki yeryüzündeki tüm zulümler tankla yapılıyor, topla yapılıyor, hainlerle yapılıyor…

Ve biliyoruz ki, zulümler ekonomik argümanlar kullanılarak, halk fakirleştirilerek ve mali kaynakları kurutularak da yapılıyor.

Mal ile cihadın tam zamanıdır. Malımızla ve canımızla mücadeleye hazırız.  

İşte buradan hareketle Diriliş Gençlik Derneği Olarak Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak veriyoruz. Onun 2023 vizyonunun bir nişanesi olarak aramızda toplayabildiğimiz 2023 doları bugün burada bozdurup “Oyunu Bozmak” istiyoruz.  

Buradan alacağımız dekontu, 2023 gönüllümüzün hatırası olarak  kıymetli  Cumhurbaşkanımıza  göndereceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız “Yalnız Değilsiniz”… 

Mahzun olmayınız Allah Bizimledir… Ümmet Sizinledir.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim