Dengeium hizmet ağını genişletiyor

 

Ramazan ayının son günlerinde düzenlediği iftar programı ile onlarca dostunu bir araya getiren Dengeium Emlak ile alakalı yaptığımız haber Zeytinburnu ve Laleli deki Gayrimenkul firmaları başta olmak üzere sektörde ciddi bir okunma rekoru kırdı.

 

İstanbul Times Haber Merkezi/ÖZEL HABER

 

Dengeium Emlak ve Gayrimenkul şirketinin yönetim kurulu başkanı Necat Şendur gazetemize yaptığı açıklama ile “her sektörde olduğu gibi  gayrimenkul sektöründe de güvenin çok önemli olduğunu vurgulayarak firma olarak müşterileri arasında ve sektörde güven algılamasında üst sırada yer aldıklarını söyledi”.

 

Şirketin genel müdürü Ahmet Ok ise gazetemize şunları söyledi” bundan sonra tanıtım ve reklam çalışmalarına daha çok önem vererek  Dengeium’un ilk önce İstanbul,daha sonra da  Türkiye genelinde aranılan ve bilinen bir marka yapmak adına ciddi çalışmalar yapacaklarını söyledi.

 

Ahmet Ok konuşmasında Laleli ve Zeytinburnu’nda bina bazında oldukça yüksek bedellerle bir çok yerin alınıp satılmasına aracılık ettiklerini vurgulayarak her geçen gün daha büyük hacimli satışlar ve alımlar yapıyoruz dedi.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim