Başakşehir’in yüz akı Olimpa AVM.açıldı

İstanbul’un en hızlı büyüyen ilçelerinin başında yer alan Başakşehir’e Fuzul Yapı’dan farklı bir mimari tarzda inşa edilen Olimpa AVM. Her gün gelişen ve büyüyen Başakşehir’e farklı bir güzellik kattığı haber ekibimizin gözünden kaçmadı.

 Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Başakşehir’in nabzı burada atıyor” sloganı ile yayın hayatına başlayan Başaksehir Times Gazetesi ve www.basaksehirtimes.com. Haber portalı olarak ilçemize değer katan her şeyden haberimiz olmalı anlayışında olan gazetemiz haber ekibi Olimpa AVM.nin kapılarını müşteriye açtığı ilk gün en küçük mağaza olan 17 m2 lik yerden  en büyük mağaza olan 1.500 M2 lik hipermarkete kadar tüm işyerlerini gezerek tarihe tanıklık edecek geniş bir resim arşivi oluşturdu.

Olimpa hakkında elde ettiğimiz bilgiler

Son yılların en hızlı gelişim kaydeden gruplarından birisi olan Fuzul  Yapı’nın inşa edip hizmete açtığı Olimpa AVM.gerek farklı mimari tarzı,gerekse iç ferahlık ve insanı yormayan yapısı ile ziyaretçilerine ayrı bir güzellik yaşatması gözden kaçmıyor.Modern yaşam’ın simgesi olmaya aday Başakşehir’in ilk ve tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM.bölge halkına hak ettiği çağdaş ve modern bir yaşam sundu.

Mağazaların büyüklükleri nasıl tasarlandı ?

Bölge halkının ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanan mağazaların büyüklükleri 17 metre ile  1.500 metre arasında değişiyor.Bir süper markete 1.500 m2 lik yer gerekirken bir eczaneye 17 m2 yer gerekli olabilir anlayışından hareket eden AVM.yetkilileri  her kese ve işe uygun mağaza tasarlaması yapmışlar.Olimpa’nın içinde 20 FastFood mekanı ve cafeterya,7 sinema salonu,çocuk oyun alanları(Game Land),buz pisti,spor salonu ve fitness merkezi,sayısız sosyal aktivite neşeye neşe ,eğlenceye eğlence katacak.Üstelik otopark sorunu yaşamadan !14 bin metrekarelik alana sahip 400 araç kapasiteli açık/kapalı otoparklar misafirlerin hizmetinde olacak.

Farklı bir AVM.Olimpa

İstanbul Times ve Başakşehir Times Gazeteleri haber ekibi olarak gerek yurt içi,gerekse de yurt dışında yüzlerce AVM.ile alakalı haber ve çalışma yapmak üzere ziyaretler yaptık. Olimpa’dan çok daha büyük ve devasa AVM.lere şahitlik yaptık.Ancak butik tarzı AVM.denilebilecek şık ve nezih bir yer ile doğru dürüst karşılaşmadık. Oysa Olimpa’da bir çok özellik dikkatlerimizden kaçmadı.En üst kattan en alt mağazayı görebilme imkanı,

işyerlerinin ferah dekorasyonu,mağazaların kullanışlı yapılması başta olmak bir çok yeniliği bünyesinde barındıran Olimpa AVM. çevre konutlara da ayrı bir değer kattığı da  her kes tarafından ifade ediliyor.

İstanbul Times ve Başakşehir Times Gazeteleri olarak okurlarımıza vakitlerini çok güzel bir şekilde harcaya bilecekleri Olimpa AVM.ye uğramalarını tavsiye ediyoruz

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim