Başakiehir'e Selam

istanbul Fatih'te 4,Zeytinburnu'nda ve Güngören'de bir tane şubesi olan Selam Marketler zinciri bu kezde Başakşehir'de yeni bir şube açaraka sektörde istikrarlı bir şekilde büyümesine devam ediyor.

Selam Her Gıdayı satmaz

Selam marketler zinciri sattığı tüm ürünlerde gıda üretim sertifikası istiyor.Selam'da gıda üretim sertifiaksı olmayan hiç bir ürünü reyonlarına koymuyor.Selam marketler zinciri kurulduğu 1985 yılından bu yana satışını yaptığı her türlü gıda ürününün hijyenik ortamlarda üretilmesine azami ölçüde dikkat ediyor.özellikle et ve ürünleri konusundaki hssasiyetinden hiç taviz vermediği biliniyor.

Sağlıklı Beslenmek Şart

Gazetemize açıklama yapan Selam Market Başakşehir şubesi gıda mühendisleri şunları ifade ettiler;

Sağlıklı beslenmek,ucuz yada pahalı beslenmek değildir.Sağlıklı beslenebilmek için alışveriş yaptığınz yerden emin olmanız gerekmeketdir.Bilidiği üzere geçmişte üç beş kalansanayi ürünü dışında gıda olarak tükettiğimiz ürünlerin büyük bir çoğunluğunu kendi ellerimizle üretir vakti zamanı gelince de tüketirdik.Günümüzde ise bunu yapabilmek nerede ise imkansız hale gelmiştir. Değişen şartlardan dolayı tükettiğimiz  gıdaların büyük çoğunluğu endüstriyel  olarak hazırılanıyor. Hazırlanan bu gıdaların büyük çoğunluğu gıda kodeksine göre hazırlansa da halen bazı kişiler tarafından uygun olmayan şartlarda üretilen gıdalarda yok değil.Selam marketler zinciri olarak müşterilermizin sağlıklı ve uygun şartlarda üretilen gıdaları tükentemk için uzman ekiplerimizle en sağlıklı gıdaları sofralarınıza getiriyoruz.

İşte Başakşehir Selam Marketler Zinciri'nin Adres Bilgileri :

Başakşehir Mah.Kanuni Sultan Süleyman Cad.No.1 Metronom AVM.Başakşehir/İstanbul

Tel :0212- 488 01 38

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim