1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılanBaşakşehir ihalesinin tarafları arasında tüm imza süreçleri tamamlandı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil’in bir araya geldiği günün sonunda ihale ile ilgili tüm imzalar atıldı.


İstanbul Times Haber Merkezi 

Şimdiden Başakşehir’in en büyük yaşam alanlarından biri olarak anılan projenin karma yapıda 1500 adet konut ve çok sayıda ticari üniteyi kapsaması planlanıyor. Başakşehir bölgesinin değerlenmesinde büyük rol oynayacak olan proje için titizlikle çalışmalar başladı. 4 ayrı firma tarafından mimari konsept projelerinin tamamlanmasının ardından seçilen proje ile 2016 yılının ilk yarısında inşaata başlanması öngörülüyor. 

 

Fuzul Grup Hakkında 

 

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur.  Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, FuzulAutocity, FuzulEv ve Nevita yer almaktadır.   

Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus”, Kağıthane’de “ Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve onbinlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır.

Fuzul Grup yılların vermiş olduğu deneyim ve yaratmış olduğu güven ile konut sektörüne yeni bir soluk kazandırdığı FuzulEv sistemi ile de ev almak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi uygun koşullar ile mülk sahibi yapmayı amaçlamaktadır.

 
kaynak:İstanbul Times Haber AJjansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim