İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ‘Alışveriş İçin Gün Bugün’ sloganıyla haftasonu başlatılan alışverişi teşvik kampanyasına ilgi artıyor. Kampanyalarda indirim oranları, yüzde yüzde 70’e kadar çıkıyor.

75 BİN SATIŞ NOKTASINDA İNDİRİM

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, kampanyaya katılan dernek sayısının 32’ye, katılımcı firmaların sayısının 16 bine ulaştığını, satış noktası sayısının ise 75 bini aştığını bildirdi. Yalçıntaş, küresel mali krize değinirken, krizin kendisinden çok dedikodusunun büyük zarar verdiğine işaret ederek, şu görüşlere yer verdi:

“Kriz söylentileri tüketicilerimizi alışveriş taleplerini erteletmektedir. İmalatçı, toptancı, perakendeci işletmelerimiz ve hizmet veren firmalarımızın krizin yarattığı bu türbülansa girmemeleri ekonomimiz için hayati öneme sahiptir. Alışverişimize devam ederek ülke ekonomisine destek olalım.”

Yalçıntaş, ekonominin çarklarının durması ya da bir dişlinin devre dışı kalması halinde sistemi yeniden çalıştırmanın çok zor olacağını hatırlattı.

Editör: TE Bilisim