ABD eski balkanı Barak Obama görevi Trup’a devretmeden önce 11 Eylül’ün arkasında Suudi Arabistan var sözünü söyleyerek kralı hop kaldırıp hop oturttu. Kral ABD.nin Suudi Arabistan’daki gerçek Müslümanları Vehabi Suud Hanedanına karşı ayaklandırıp kralının akibetini Saddam gibi yapacağını el altında hissettirdi.

Emlakçı mantığı ile hareket eden Donald Trup’da 11 Eylül olmuş gitmiş bizim ekonomimiz zaten iyi değil silah satıyoruz diyerek Suud Kralından 280 milyar doları alalım daha sonra 11 Eylül’e döneriz demiş olacak ki ilk yurt dışı gezisini 280 milyar doların hatırına Suudi Arabistan’a yaptı.

Yıllardır ABD de yapılan ramazan iftarını iptal eden emlakçı Donald Trup ne hikmetse ilk yurt dışı gezini Suudi Arabistan’a yaptı.

Kral ‘dan ABD Başkanı Donald Trup’a 110 Mişlyar Dolarlık Rüşvet

Suudi Arabistan’a 280 milyar dolarlık silahı kullanacak ne kadar asker var ? Herkes de biliuor ki bu gerçek manada ihale yapılarak yapılan bir silah alımı değildir. Suud Kralı Selman bin Abdülaziz el Suud kendi kralığını korumak maksadı ile Ekonomisi zorda olan ABD ye 110 milyar dolarlık rüşvet verdi.

Müslümanlar Hac’a giderken astronomik vize ücreti alan SUUD Kralığı o parayı götürüp Amerika ya veriyor

Trump ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in imzaladığı anlaşmaların toplamı 280 milyar doları buldu.

Anlaşma, her biri 6 milyar dolar değerinde 150 Blackhawk tipi helikopteri de kapsıyor. Helikopterlerin Suudi Arabistan’da üretilmesi konusunda da anlaşmaya varıldı.

Suudi Arabistan silahlı kuvvetlerinin modernizasyonu ve güçlendirilmesi konusunda da iki ülke anlaştı.

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldiğinden bu yana ilk yurtdışı ziyaretini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan'da 'ABD tarihinin en büyük silah anlaşmasını' imzaladı. Anlaşma sonrası Kral Selman'ın, Trump'a ülkedeki en büyük sivil onur madalyası olan Kral Abdülaziz madalyasını takdim etmesi dikkat çekti.

ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in huzurunda iki ülke arasında 280 milyar dolarlık iş birliği anlaşması imzalandı.

Suudi Arabistan’ın en büyük sivil madalyası neden Trump'a verildi ?

Suudi Arabistan Kralı, Emlak Devi ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’a ülkedeki en büyük sivil onur madalyası olan Kral Abdülaziz madalyasını takdim etti.

Suud Kralına sormak isterim Donald Trump bu madalyayı hak etmek için insanlık ve İslamiyet için ne yaptığını anlatsın bakalım.

İslam Düşmanını el üstünde tutmak doğru değil

Kim ne derse desin adına ne koyarlarsa koysunlar Suudi Arabistan ve ABD nşn yaptığı ne bir askeri anlaşmadır ne de stratejik işbirliği anlaşmasıdır.

Özeti ise fitili Obama’nın ateşlediği 11 Eylül’ün arkasında Suudi Arabistan Krallığı var sözünden sonra el altında pazarlıklar başladı. ABD. bize ne kadar para vereceksin dedi.

Kral de halk tabiri ile size 280 milyar Amerikan doları toslarım dedi. CİA buna bir kılıf aradı ve en güzel kılıfın silah satışı adı altında 110 milyar dolar, diğer 170 milyar doları da değişik alanlarda yaparak Müslümanlardan alınan vize parası ve petrol parasından ABD ye toplamda 280 milyar dolar ödedi veya ödeyecek.

Kral ABD ülkemdeki gerçek Müslümanlara yardım ederse ben bir gün krallık makamında duramam hanedanın yok olacağına 280 milyar dolar vereyim bir süre bana dokunmasın deme imkan ve ihtimali çok yüksek .

Krallık makamının el değiştirmemesi için ABD 280 milyar dolar karşılığı 11 Eylül'ün suçunu Suud’a yıkmadı. Suud’da verdiği rüşvet karşılığı ile bir süre rahat nefes alacak ama bu ilelebet olmayacak gibi geliyor bana.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner

Editör: TE Bilisim