Ünver ;Başarının Sırrı Samimiyet ve halka dokunmaktan geçiyor

Konukları dinleyen Ünver şunları söyledi “Ak Parti’nin başarısı samimiyet ve  halka dokunmaktan geçiyor. Biz halkın oyunu almak için rol yapmıyoruz.   Biz zaten halkın içinde çıkan bir partiyiz. Halk nasıl yaşıyorsa biz de öyle yaşıyoruz. Halktan  olduğumuz için halk seçilerde bize değil kendisine oy veriyor. Bu da  partimizin başarı hanesine artı olarak yazılıyor” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  Sudanlı heyetle yakından ilgilendi. Heyetin sorduğu her soruya  samimi cevaplar veren Ünver bizim başarımız sadece Türkiye için değil bütün mazlum ülke insanları için bir sevinç kaynağıdır dedi.

Heyet başkanı birlik ve beraberliğiniz başarı için en önemli etken dedi

Heyetin içinde bir vali ve 4 tane belediye başkanı yer aldı. İçlerinde idareci kısmına mensup çok sayıda  Sudanlı yetkilinin yer aldığı heyet Ünver ile samimi bir toplantı yaptı..

Kalabalık bir heyet ile Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’i ziyaret eden Sudanlı heyetin başkanı da Ak Parti’nin başarılarını yıllardan beri takip ettiklerini ve araştırdıklarını şimdi de bizzat Türkiye’ye gelerek Ak Parti’nin doğduğu şehir olan İstanbul’da bir takım ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahahtin Ünver’i ziyaret ettiklerini ifade ederek başkan ve ekibinin kendilerine karşı gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederek irtibatımız inşallah devam eder ve tecrübelerinizden biz de istifade ederiz dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim