iNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİ  VAKFI (İ.H.H.) MESAJLA BİLGİLENDİRDİ

Dünya da zulme uğrayan ve tabi affetle karşılaşan bir çok noktaya yardım ulaştran İ.H.H.04.09.2009 Tarhinde binlerce kişiye SMS.mesajı atarak aynen şunları yazdı".Mescid-i Aksa işgal ediliyor. Çatışmalar devam ediyor .Yahudiler yarın Mescid-i Aksa'ya büyük saldırı hazırlığındalar.Herkesi tepkiye hazır olmaya devet ediyoruz"..denilen mesajı binlerce kişiye ulaştırarak müslmanları dikkatli olmaya devet ediyordu.

Uzmanlar Ne Diyor ?

Dünya Müslmanlarının umursamazlığ sayesinde İsrail her geçen gün kaba ve uzlaşmaz tutumunu sertleştirerek müslümanların tepkisini zaman zaman test etmeye çalışyor.Mescid-i aksa ve Kudüs'ün bir an evel siyonist israil'in işgalinde kurtulması için müslümanların ayağa kalkmayı bilmeli denildi.

İsrail Tarih Boyunca Kuvvetten Anlamıştır

Peygamberler tarihi incelendiği zaman beni israil kavminin hiç bir zaman güzellik ve iyilikten anlamadığı kendiliğinden ortaya çıkar.Kendilerini Allah'ın izni ile bir çok sıkıntıdan kurtaran peygamber Hz.Musa'ya defalarca söz verdikleri halde ne zaman başları rahata kavuşursa isyan'a, ne zaman başları sıkıntıya düşse de itaat etmişlerdir.Siyonist İsrail ile başedebilmek için Dünya Mslğmanlaru top yekün Kuduü ve Mescid-i Aksa'ya sahip çıkamzlarsa muhtemeldir ki israil buranın altını oaraka bir gece ne yapalım Mescid-i Aksa aşırı yağmur veya sahip oldukları medya günü ile 30/40 tane daha binayı yerle bir aderek Kudüs'te deprem oldu ve bu kadar yer yıkıldı derse müslümanlar ne yapabilir ?

Henüz daha vakit geç değilken dünya müslümanları titreyip kendine gelmeli ve Kudus için tüm müslümanlar ortak bir plan ve proje geliştirmelidirler.Bu yapılmak zorunda olunan bir çalışma olmalıdır...

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim