Yeğenlerini zanlılara teslim eden kızın anlattıklarını okuyunca kendinizi çok kötü hissedeceksiniz.  İnanılması zor şeyleri bir bir sıraladı, öğrencilerin istekleri talihsiz bebekleri nasıl dere kenarına götürdüğü en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Siirt Pervari'de 1 yıl önce yaşanan vahşetin yankıları sürüyor. Kuzenlerini tecavüz etmekle suçlanan zanlılara teslim eden kızın açıklamaları tüyler ürpertti.

Siirt Pervari'de 2 ve 3 yaşındaki bebeklere tecavüz edip birinin ölümüne neden olduğu öne sürülen 8 ilköğretim öğrencisine kuzenlerini D.S. (15) "Beni bıçaklayıp öldürürler diye her şeyi yaptım" diye konuştu.

D.S yaşadıklarını Habertürk muhabiri Ahmet Yukuş'a anlattı. Gazete talihsiz kızın açıklamalarını manşetine taşıdı. Tutuksuz yargılanan D.S. olayı şöyle anlattı:

"BİZE BEBEK GETİRMEZSEN BENİ VE AİLENİ BIÇAKLARIZ"

Okul bahçesinde oynarken daha önce tanımadığım iki öğrenci beni çağırıp 2-3 yaşlarında çocuk getirmemi söylediler. Ben bunun mümkün olmayacağını söyleyince, yaşıtım olan çocuklardan soyadını bilmediğim Y. cebinden bıçak çıkarıp 'bize bebek getirmezsen seni ve aileni bıçaklarız. Üstelik senin çıplak fotoğrafların var elimde' dedi.

ERKEK KUZENİNİ DERE KENARINDA TESLİM ETTİ

Bu öğrenciler ertesi gün okulda beni yanlarına çağırıp taleplerini görüştüğümü duyup bana zarar verir diye 2 yaşındaki erkek kuzenim E.S.'yi dere kenarına götürdüm. Bebek eve gelmeyince bütün ilçe aramaya geçti. Akşam karanlığında kuzenimi dere kenarında bulduk.."

"BİZE NEDEN KIZ ÇOCUĞU GETİRMİYORSUN?"

Yaşadıklarını anlatırken gözyaşı döken D.S. "İlk olayın üzerinden 24 saat geçmeden 4 öğrenci beni yolda yakalayıp 'Bize neden kız çocuğu getirmiyorsun' diye tehdit ettiler. Ben de derse girmeyip kapı öünde bekleyen 3 yaşındaki kuzenim A.S.'yi bakkala götüreceğim bahanesiyle kucağıma alıp dere kenarına götürdüm.

"KUCAKLAYIP DERE KENARINA GÖTÜRDÜM"

Dereye yaklaşınca saklanan çocuklar yolumu kesip A.S.'yi benden aldılar ve gitmemi istediler. Ayrıldıktan sonra ona ne yaptıklarını bilmiyorum. Bana karışmadılar, beni sadece aracı olarak kullandılar. Polise verdiğim ilk ifademi ise okumadan imzalamadım. Beni öldürürler diye de aileme bir şey söyleyemedim. Keşke konuyu aileme anlatsaydım. Yaşananlardan ötürü çok pişmanım" dedi.

"HERKES BANA 'AHLAKSIZ' DİYOR"

Babası geçici köy korucusu olan D.S. 11 ay yetişkinlerin kaldığı cezaevinde yattığını ve kadın mahkumlar tarafından sürekli dövüldüğünü de dile getirdi. Cezaevinde sınavlara girerek ilköğretim okulundan mezun olan ve 22 Mart 'ta tahliye edilen D.S. "Herkes bana 'Ahlaksız' diyor. Ailem dışında kimse benimle konuşmuyor. Bu ilçede yaşamak bana haram oldu ancak gidecek yerim yok" diye konuştu.

BEBEKLERİ ÖLDÜRÜLEN AİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kız çocukları şantaja maruz kalan ve bebekleri tecavüz edilip öldürülen S. ailesininin 8 erkek çocuk hakkında şikayetçi olmadığı ortaya çıktı. Kamu davasının açılıp açılmayacağına, Adli Tıp Kurumu'nungelecek raporlar doğrultusunda karar verilecek.  

Editör: TE Bilisim