Çanakkale Seramik’ ve ‘Kalebodur’un yanı sıra İtalyan markaları ‘Edilcuoghi’ ve ‘Edilgres’ ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; Türk ve İtalyan kültürünün izlerini taşıyan yenilikçi ürünleri ile Cersaie’de fark yarattı. Bologna’da 25-29 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenen fuara katılan Türk firmaları arasında en büyük alana sahip olan Kale stantlarının tasarımı, ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından yapıldı. Ziyaretçiler için rahat dolaşım alanları oluşturulan stantlarda sergilenen ürünler, alternatif kullanım alanlarından örneklerle birlikte sunuldu.

“Değişen tüketici tercihlerine daha geniş ürün yelpazesiyle hitap ediyoruz”

Cersaie’nin, dünya seramik pazarında yeni ürün geliştirme ve bu ürünlerin pazara sunumu açısından önemli bir rolü olduğunu vurgulayan Kaleseramik Batı Yarı Küre İhracat Direktörü Şebnem Birol, “Dünyanın en büyük ve kapsamlı seramik fuarı Cersaie’ye katılan ilk Türk firması Kaleseramik’tir. 1987 yılından bu yana Cersaie Fuarı’nda yer alan Kaleseramik’in, İtalya’daki seramik endüstrisi ile uzun yıllara dayanan köklü işbirliği, bu ülkedeki marka yatırımımızla daha da güçlendi. Bugün uluslararası seramik pazarına, değişen tüketici tercihleri ve yapıların her türlü ihtiyacına yönelik daha geniş bir ürün yelpazesiyle hitap ediyoruz” dedi. 

Kalebodur ve Çanakkale Seramik’in toplam 11 yeni serisi ilk kez sergilendi

Kaleseramik porselen fabrikasına yapılan yeni üretim ve renklendirme yatırımları ile geliştirilen Kalebodur’un 5 yeni serisinin tanıtıldığı fuarda, Çanakkale Seramik’in 5 yeni koleksiyonu da ilk kez katılımcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca sadece parlak yüzeyde 60x120 cm boyutlarında monobody teknolojisi ile üretilen Royal Marbles koleksiyonu ve mat ve kaya yüzey seçenkleriyle dikkat çeken Val di Susa serileri de Kalebodur’un diğer yenilikleri olarak fuarda sergilendi. 

Kalebodur, yeni serileri ile sınırsız ürün seçeneği sunuyor

Kalebodur, yepyeni teknolojik girdilerle birlikte köklü marka deneyimini yeni serilerine yansıtıyor. Yeni nesil serileri taşın sonsuz yüzünü, gerçek ve doğal görünümü ile mekanlara taşıyor. Rengini ve desenini masseden alan, vücut ile yüzeyi aynı olan seriler, farklı renk ve uygulama alternatifleriyle mekanlara benzersiz seçenekler getiriyor. Tasarım ve farklı yüzey çeşitleri ile zenginleştirilen yeni ürünler, tüketiciye kişiselleştirebilme olanağı yaratıyor.

Kalebodur’un özenle seçilmiş doğaltaş ailesinden oluşan yeni serileri, Deep Onyx, Deep Terrazzo, Deep Bluestone, Deep Cement ve Deep Piasentina, hızlı üretim teknolojisiyle 60x60 cm ve 60x120 cm boyutlarında hayata geçiyor. Üstün renklendirme teknolojisi sayesinde doğal renk geçişlerine sahip fullbody porselen seriler, zengin yüzey çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Derin rölyefli yapısı ve doğal görünümü ile öne çıkan yer karoları, özellikle trafiği yoğun alanlarda full parlak ürünlere de kullanım imkanı sunuyor. 

Kalebodur Royal Marbles: İdeal yüzeyler

Kalebodur, yeni Monobody porselen ürün portföyü ile tüketicilerin en çok beğendiği ürünler olan; Calacatta, Onyx, Maburu, Serpeggiante Krem/Vizon, Marrakesh Krem/Egzotik, Tuana ve Pulpis serilerini taviz vermediği kalite anlayışı ile ideal yüzey özellikleri ve çeşitliliği ile sunuyor. 60x120 cm rektifiyeli olarak üretilen Monobody porselen ailesi fiyat performans dengesi açısından da rekabetçi bir fırsat yaratıyor.

Kalebodur Kalesinterflex yeni boyut ve yüzeyi ile ilgi odağı oldu

Dünyanın en büyük, en esnek ve en ince porselen seramiklerinden Kalesinterflex, 1x3metrelik ebadı, 3 ve 5 milimetrelik inceliği sayesinde mimariye özgürlük kazandırmaya devam ediyor. Cersaie’de yeni tasarımıyla sergilenen Kalesinterflex, 120x360 cm büyük ebatlı yapısıyla dikkat çekiyor. 

Eskiye oranla daha yumuşak dokunuşlu yüzeylere sahip Kalesinterflex’in yeni serileri, rölyefle zenginleşen yüzeylerinde tekstil ve beton dokusunu yansıtıyor. Hibrit doku, tekstil ve metalik oksit özellikleriyle ayrışan yeni serilerde, yüzeylerde ışıldayan metalik uygulamalar sayesinde derinlik ve 3D etki daha da yoğunlaşıyor.

Çanakkale Seramik ‘Motion’, ‘Sia’, ‘Sanremo’, ‘Daria’ ve ‘Monart’ ilk kez sergilendi

Motion serisi zengin seçenekler sunuyor

Mermer görüntüsünde, modern yaklaşım diline sahip Motion serisi, saten yüzeyli ve rektifiyeli yapısıyla, mekanlara estetik ve işlevsel çözümler getiriyor. 30x90 cm rektifiyeli duvar karosu ve 60x60 cm boyutlarında rektifiyeli sırlı granit yer karolarından oluşan Motion, gri ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcının beğenisine sunuluyor. Motionserisinde 2 set modern dekor çeşidi bulunuyor. Adını lotus çiçeğinin, stilize yorumundan alan Motion Lotus Dekor, 3 boyutlu, derin rölyefli kalıptan bir dekor olma özelliğine sahip. Motion Dotted, Motion Linear, Motion Cage Dekorlar ise Mix & Match trendinden gelen yorum ile farklı desende üretiliyor. Bu karolar aynı zamanda bir arada kombin olarak kullanılabiliyor. Tek başına, yalın bir ifade ile de kullanılabilen dekorlar zengin döşeme alternatifleri sunuyor. 3 boyutlu ve kalıptan olan geometrik desenleri ile de öne çıkıyor. 

Sia serisi mekanlarda monokrom etki yaratıyor

Sakin beton görüntüsü veren Sia serisi, antrasit ve inci renk seçenekleriyle monokrom bir etki yaratıyor. 25x75R cm duvar karosu ve 60x60R cm yer karosundan oluşan Sia, kalıplarla zenginleştirilmiş hareket etkisiyle dikkat çekiyor. Geometrik çerçeve trendinden yola çıkılarak hayata geçirilen Sia serisi, eskitme ve altın dekorlarıyla modern dekoratif yaklaşım sergiliyor. 

Sanremo, derinlikli tasarımıyla mekanlara yepyeni bir soluk getiriyor 

Derinlikli bir tasarıma sahip Sanremo serisi mekanlara yepyeni bir soluk getiriyor. 30x90 cm rektifiyeli parlak duvar karolarıyla, 60x60 cm rektifiyeli, sırlı granit yer karolarıyla özellikle konut içi ve banyolarda estetik ve şık bir görünüm arayanlar için özel olarak üretildi. Sanremo, 3 modülden oluşan floral dekor seçeneği ile alternatif bir tarz yaratmanızı sağlıyor.

Daria serisi özgün tarz arayanlara hitap ediyor

Özgün bir tarz arayanlar için özel olarak üretilen Daria serisi, rölyef dekorların yanı sıra, ışıltılı malzemeli dekorları ile de kendini hemen farklı kılıyor. 30x90 cm boyutundaki rektifiyeli mat duvar karo ve dekorları ve 60x60 cm ebadında rektifiyeli, mat sırlı porselen yer karolarıyla hem otel, ofis, kafe ve restoranlara hem de konut içi ve banyolara ışıltısını taşıyor.

Monart serisi modern stiliyle ideal seçenekler sunuyor

Modern stilde üretilen Monart serisi, light ve dark renk seçenekleriyle tasarlandı. 25x75cm rektifiyeli, parlak duvar karoları ve dekorları, 60x60cm rektifiyeli, parlak sırlı granit karolarıyla konut içi ve banyolara ideal seçenekler sunuyor ve kullanışlı yaşam alanları oluşturuyor.

Editör: TE Bilisim