Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde öz kızına 13 yaşından itibaren 8 yıl boyunca tecavüz eden ve kızından 2 çocuğu olan baba 53 yaşındaki R.B., kızından olan ve 17 yaşına gelen kızına da cincel tacizde bulundu. Vatan'ın haberine göre; Genç kızın intihara kalkışmasıyla ortaya çıkan olay sonrası tutuklanan baba hakkında, 7 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istendi.

Edirne Cumhuriyet Savcısı Fahri Mutlu Tosun, tutuklu sanık R.B. hakkında, "Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı' suçundan başlattığı soruşturmayı tamamladı. Savcı Tosun tarafından hazırlanan ve sanığın 7 yıldan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen iddianame, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Edirne Cumhuriyet Savcısı Fahri Mutlu Tosun iddianamesinde, Uzunköprü'nün Kurttepe Köyü'nde bir maden ocağında işçi olarak çalışan sanık R.B.'nin, öz kızı F. ile 13 yaşında olduğu 1988 yılından, evlendiği 1996 yılına kadar 8 yıl boyunca zor kullanarak cinsel ilişkiye girdiğini yazdı. Cumhuriyet Savcısı Mutlu iddianamesinde, bu tecavüzler sırasında F.'nin 1992 yılında H.'yi, 1983 yılında B.'yi dünyaya getirdiğini belirtti.

KIZINDAN OLAN KIZINA DA TACİZ

İddianamede, baba R.B.'nin bir süre sonra memleketi Karabük'e döndüğü, burada öz kızına tecavüzü sonucu doğan oğlu H.'yi evlatlık verdiği, tecavüz ettiği kızı F.'yi de komşu köyde tek gözü görmeyen birisi ile evlendirdiği anlatıldı. Sanık babanın, kızından olan kızı B.'yi eşinden olmuş gibi nüfusuna kaydettirdiği ve 17 yaşına gelen B.'yi de taciz etmeye başladığı da iddianamede yer aldı.

Cumhuriyet Savcısı Tosun, sanık ve mağdurun ifadelerinde olayları doğruladıklarını kaydederek, sanık R.B.'nin "mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı' suçundan, 7 yıldan 12 yıla kadar ağır hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanık babanın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

B. İNTİHARA KALKIŞINCA ORTAYA ÇIKTI

Karabük'te lise 3'üncü sınıfta okuyan B.B., geçen yıl ekim ayında okulda hap içerek intihara kalkıştı. Öğretmenleri tarafından hastaneye kaldırılan B.'nin intihar girişiminin nedenini araştıran polis, korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Genç kızın, babasının cinsel tacizlerini günlüğüne yazdığı ve yıllarca ablası olarak bildiği F.'nin ise öz annesi olduğunu öğrendiği, bu nedenle intihara kalkıştığı belirlendi. Kızına tecavüzü sonucu doğan kızını da taciz eden baba tutuklanarak cezaevine konulurken, yaşadıklarından bunalarak intihara kalkışan B., Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Editör: TE Bilisim