Avustralya Genel Valisi Quentin Bryce, Beyoğlu Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından birlikte yürütülen ‘Kıvılcım’ projesi için Beyoğlu Belediyesi Yenişehir Semt Konağı’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Beyoğlu Belediyesi Yenişehir Semt Konağı, 26 Nisan 2010 Pazartesi günü çok özel bir konuğu ağırladı. Avustralya Genel Valisi Quentin Bryce ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Beyoğlu Belediyesi Yenişehir Semt Konağı’nı ziyaret etti.

Bryce, Beyoğlu Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından birlikte yürütülen ‘Kıvılcım’ adlı projedeki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Başkan Demircan ve Genel Vali Byrce, buradaki öğrencilerle yarım saat geçirdi.

‘Kıvılcım’ projesinde sosyo-ekonomik ve kültürel düzeyleri açısından dezavantajlı, 9-11 yaş arası 15 çocuk bireysel barış temalı afiş boyama çalışması yaptı. Daha sonra bu yaptıkları afişleri ve anlamlarını tek tek anlatan çocuklar, Başkan Demircan ve Byrce’den bol bol alkış aldı. Çocuklar, Avustralya Genel Valisi Byrce’ı çiçek ve sevgi gösterileriyle uğurladı.
Editör: TE Bilisim