Putin’in esip gürlemelerini dinlediğim zaman sanki Rus uçağını Sibirya’da düşürmüşüz gibi işkembe-i kübradan atıyor.

Bay Putin Savaşta Tavşanların  da silah kullandığı atasözünü bilmiyorsan öğren.  Moskova’dan kalkıp Müslüman Türkmen kardeşlerimize bomba yağdırıyorsun,ülkemizi savaşa sürüklemeyelim düşüncesinde olan hükümetimiz kan ağlarken üstüne üstülük senin iki PİLOTUN sanki DİNGO ahırına giriyor gibi pilotlarımızın tam 10 kez uyarmasına rağmen  cevap bile verme gereği duymadıkları için bizim vatanperver pilotlarımız tarafından ülke sınırlarımız korunmak maksadı ile gereken yapılıyor.

Bazı kişiler 17 saniyelik sınır ihlalinden dolayı uçak mı düşürülür tezini savunuyorlar. Arkadaş üç saat sınırımız ihlal ederse düşürülmez,4 saat olsa düşürülür diye bir angajman kuralımı var ?  Ülke olarak herkese deklare etmişiz sınır ihlali olursa yapan kim olursa gereğini yaparız demişiz.İster bir saniye isterse 17 saniye bu hiç fark etmez.

Bay Putin Freni patlamış kamyon gibi  hem bize 26 milyar dolarlık ihracat yapacak,hem de bizim canımız çıkarak ürettiğimiz tektil,deri,gıda vs.vs. dünyanın malını vererek bir yılda taptığımız 6 milyar dolarlık ihracatımızı baltalamak için esip gürlüyor.Yemezler bayım yemezler.

Putin Buyurdu : “Erdoğan Halkı Müslümanlaştırmaya çalışıyor  ne kadar komik bir söylem”

Rusya’da da 30 milyondan fazla Müslüman var .Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin Rus halkını Hıristiyanlaştırmaya çalışıyor demesi ne kadar doğru değilse bay Putin’inde Erdoğan Türk  halkını Müslümanlaştırmaya çalışıyor demesi o kadar saçma. Türk ve Kürt halkının  zaten % 99 ‘u Müslüman.

Turistlere Türkiye tehlikeli demek ne kadar doğru ? Moskova çok mu güvenli ? Uçağın düşmeden önce bu tehlike yok muydu bay Putin ? Üstelik güvenli yer olarak da BEYRUT’u gösteriyorsun…Bundan günler önce patlatılan bomba da 70 den fazla kişi ölmedi mi ? Eğer tehlike daha önceden de var idiyse ve sen siyasi olarak kendi  vatandaşlarını uyarmadıysan kuyruk acısı olduktan sonra uyarıyorsan bu ne kadar ahlaki ve ilkeli demezler mi ? Sırf Esed biraz daha iktidar olsun diye senin uçağını düşürüp  270 den fazla vatandaşını havada öldüren DEAŞ ‘e karşı   bir şey yamazken hiçbir şey yapmayan  sadece savunma yapan Türkmenlere BOMBA yağdırman çok mu adil bay  Putin.

Moskova’ya binlerce Kilometre uzakta olan Suriye’de ne işin var Vlademir

Asıl sen bizi sırtımızdan hançerledin bayım. Petrolün çok artmasındna dolayı para ile buluştuğun için Ukrayna’ya saldırdın. Kırım’ı ilhak ettin bu sana yetmedi ki bu sefer de TÜRMENDAĞINI kankan Beşer Esed’e hediye etmenin peşindesin. Bir uçağın,bir Pilotun ve bir’de  helikopter’in düştü diye sanki bu savaşın doğasında yokmuş gibi Türkiye bizi sırtımızda vurdu diyorsun. Eğer sırtından vurulan birisi varsa o da Türkiye olarak BİZİZ biz. Ukrayna’ya ait olan Kırım’ı bir oldu bitti ile ilhak ederek biz orada sırtımızdan bir kez vurdun. Hadi bunu sineye çektin. Yıllarca halkına zulmeden ESED’e kankalık yaptın buna da bir şey diyemedik. Karındaşlarımız ve dindaşlarımız olan Türkmenlere  bomba yağdırdın yine kınamanın dışında  çok şey yapamadık. Bunlar sana yetmedi. Bu seferde sınırlarımızı ilhak ederek sabrımızı zorladın. Biz de gerekeni yaptık FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ ESİP GÜRLÜYORSUN.Bayım biz gelip senin uçağını Moskova’da mı düşürdük. Buraya savaşa gelmişsen ir zahmet üç beş alet edavata ve bir iki pilot’un telefatına da bir yerlerini yırtmayacaksın.

Bak Putin bey sana bir hikaye anlatayım ders çıkar…

Henüz sen bir Knezlik iken ve seni Bir Türkler kurtardıktan binlerce yıl önce METEHAN diye  bizim bir devlet adamımız var. Çinlere diz çöktürmüş ama bir süre sonra zayıfladığı zaman Çinliler ardı arkası gelmeyen onur kırıcı isteklerden bulunuyorlar.

Bilir misin  bilmez misin bilmem ama AT,AVRAT,SİLAH BİZDE MÜHİM…

Metehan zayıfladığı için Çin’liler önce canından çok sevdikleri bir atını istemişler. Metehan’ın divanı böyle bir istek olmaz diyecek olmuşlar ama o büyük komutan o at benim şahsi malımdır verin demiş. Bundan cesaret alan Çin’liler bu kez de nikahında olan hatunlardan birisini istemişler. Divan yine olmaz demiş. Metehan boşamış ve verin demiş. Onu da vermişler. Çin’liler bu sefer Metehan’ ın toprağı olan çorak bir yerden arazi istemişler. Divan atını veren ,eşini boşayıp  veren bu çorak araziyi de verir emişler. Metehan’a giden heyet araziyi de veriyoruz demişler. Metehan KÜKREMİŞ ve hayır demiş.  Heyet şaşkınlık içinde atı ve avradı  verdin  bu çorak araziyi neden vermiyorsun deyince o Kocaman komutan o ilk iki şey benim şahsi varlıklarımdı. Ama toprak milletin ve savaşmadan ben onu veremem demiş ve yapılan savaşta Çinlileri yendiği söylenir. Senin anlayacağın bizim için vatan çok ama çok  mühimdir.

Doğalgaz kartı,Turist Türkiye gitmesin,Gümrüklerde engel çıkarın,sporcular kampa gitmesin bunların hepinsin değeri 6 -7 milyar dolar bay Putin…

Biz senden Doğalgaz almazsak bir kalemde 26 milyar dolar kaybedeceksin. Unutma ki biz TEZEK ile yıllarca ısınmış bir milletiz. İş Onurumuzu korumaya gelince senin ambargoların bize vız gelir tırıs gider. Sana verdiğimiz Nükler santrali de saymıyoruz. Bizi ambargo ile tehdit ederken dikkat et.

Dikkat etmen gereken  diğer bir şey de BİZİM BAŞKUMANDANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’dır. Erdoğan ve ekibi beşer elbette hata ve eksiklikleri vardır. Ki bizce Suriye Politikasında birazda hata ev eksiklikler var. Ama bu demek değil ki senin saçma sapan eylem ve söylemelerin karşısında Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakacağız.

Putin Türkiye’den özür  dilesin

Kırımı kimseyi takmadan kaba kuvvetine güvenerek ilhak edeceksin,Çeçenleri hunharca katledeceksin,ülkende demokrasi isteyenleri birer birer bertaraf edeceksin dünyanın sana seyirci kalmasından cesaret alarak Sovyet Rusya ‘ya  özenerek işgalci tavrını devam ettirerek ta TÜRKMENDAĞINA kadar geleceksin garip gurebalar üstüne bomba yağdıracaksın sonrada,Pilotların uyarımızı dikkate almadıkları için uçağını vuracağız sonrada sen Türkiye özür dileyecek diyeceksin. Yok öyle yağma bayım eğer ortada özür dileyecek birisi  var ise o da RUSYA adına bay PUTİN olacaktır. Bizim özür dilememiz demek gel yine sınırlarımızı ihlal et demektir. Biz bu çelişkiye düşmeyeceğiz inşallah.

Bu anlattıklarımızdan yola çıkarsak kim kimii sırtından bıçaklamış oluyor bay PUTİN… Biraz düşünün…

Enaniyetine güvenerek ben Rusya Federasyonuyum Türkiye nasıl benim uçağımı düşürür Havasına kapılma. Unutma ki Allah Firavun’un saltanatını kendi sarayında büyüttüğü MUSA ile yerle  bir etti.  Yine Bizans imparatoru Romen Diyojen’i esir alan asker 1.55 boyunda Sadi adındaki cılız bir askerdi. Sen sen ol kimseyi küçümseme ve haddini bil bir daha SINIRLARI AŞMA YOKSA son ferdimize kadar senle savaşırız anladın mı  bay PUTİN.

Aslında yazacak daha çok şey var ama adam olan a bu kadar yeter.

Son söz: “ Sınırımızı çiğnetmeyen pilotlarımıza,karar veren subaylarımıza,subaylarımızın arkasında dim dik duran  hükümetimize ve Reis -i cumhurumuza teşekkürler.


Dik dur eğilme bu millet seninle…


Devlet Bahçeli’ye duruşu için çok teşekkürler…


İstanbul Times / Analiz Ekibi

 

Editör: TE Bilisim