Arap baharı ile gelen dostluk İstanbul'da
  
Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollarının Arap gençliğinin sivil ve siyasi temsilcilerini ağırladığı “HAND IN HAND” organizasyonları, Libya’dan sonra Tunus’la devam ediyor.
 
İstanbul Times Haber Merkezi

Arap ülkelerinden gelen genç siyasetçi ve STK temsilcilerine ülkemizin tarihsel ve siyasi gelişimini anlatmayı, karşılıklı temaslarla iki ülke gençleri arasındaki yakınlığı artırmayı hedefleyen organizasyon, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İBB Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın katıldığı program 18 Kasım Saat 10’da Ak Parti İstanbul il başkanlığın konfererans salonunda başladı.
 
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin’in ev sahipliğinde, İl Başkanlığında  düzenlenen programa Tunus’un Ak Partisi olarak bilinen El Nahda Partisinin en genç milletvekili Osama Alisaghiyar’da katılıyor.
 
Arap Baharı’nın ilk başladığı Tunus’lu 42 El Nahda üyesi genç ve Tunus’un en genç  milletvekili İstanbul’u geziyor.
 
Bugün de Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğindeKazlıçeşme kültür merkezinde akşam yemeğinde bir araya gelen gençler’e Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Yardımcıları,Gökhan Kasap,Av.Ömer Arısoy,İlyaz Saka,M.Zafer Alsaç, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, yardımcıları Hüseyin Emre Aslan,Yıldırım Emen ve Metin Develi’de Tunuslu konuklara hoşgeldin demek için programa iştirak etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim