Ünver; Sizinle gurur duyuyorum dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı yardımcı Bahattin Ünver yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi “Ne zaman davet etsek  hepiniz anında cevap verdiniz. Bugün burada yüzlerce teşkilat mensubu ile aynı sofra etrafında iftar  yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın’a il başkan yarımcısı Sayın Habibe Başer Çiftçi’ ye, il Koordinatörümüz Murat Atım’ a, Meclis üyelerimiz ve başkan yardımcılarımız başta olmak üzere bizlere güç katan teşkilat mensuplarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim. İlçe olarak Bayramlaşmamız bayramın 1.günü saat 10 da ilçe merkezinde olacak hepiniz davetisiniz” dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Murat Edoğanlı

Murat Aydın biz bir aileyiz iyi ki varsınız dedi

Duayen Belediye başkanı Murat Aydın ‘da ev sahipliği yaptığı iftar da şunları söyledi “ İlçe başkanımız, il başkan yardımcımız ve il  koordinatörümüz başta olmak üzere ifratımızı katılan bütün kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ederim. Bugün kadar Belediye binamızda sadece üç iftara ev sahipliği yaptık. 1.Si komşularımız ile yaptık.2.sini de daha önce partimizde görev yapmış olan arkadaşlarımız ile yaptığımız Vefa iftarımız oldu. Bugün de teşkilat iftarı ile beraberiz. Bayramlaşma programımız Seyitnizam camsinde bayram namazı çıkışı olacaktır. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

İl Başkan yardımcısı Habibe Başer Çiftçi’de kısa bir selamlama konuşması yaparak il başkanı Dr.Selim Temurci’nin selamlarını iletti.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim