ÇATALCA- İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmaları kapsamında Çatalca merkez dahil olmak üzere Çatalca'nın önemli yerleşim yerlerinden olan Köyceğiz ve Kabakçı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek İYİ Parti'nin seçim programını aktardı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Polat, İYİ Parti ile beraber Türkiye'nin daha mutlu yarınlara kavuşacağını söyledi. Ziyaretleri sırasında köylülerin sorunlarını dinleyen Polat, "Hangi köylünün yanına gitsek, bin ah işitiyoruz. "Köylü milletin efendisidir" sözü ile şaha kalkan bir milletin köylüsü bu duruma düşürüldü. Bunu için İYİ Parti diyoruz" dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Bilal Çağrım

İLÇE BİNASINA ZİYARET

Vatandaşlarla buluşmadan önce İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar'ı ilçe başkanlığında ziyaret eden Polat, İlçe Başkanı Uyar'dan ilçenin sorunlarına yönelik bilgi alarak, daha İYİ bir Çatalca için çözüm üreteceklerini ve Çatalca halkı ile beraber Çatalca'nın hak ettiği değere ulaşması için çalışacaklarını söyledi.

İstişarelerin ardından Çatalca ilçe yönetimi ile beraber hatıra fotoğrafı çektiren Polat, ilçe yönetimi ile beraber Köyceğiz ve Kabakçı Mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

'KÖYLÜNÜN DE YÜZÜ GÜLECEK'

Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Polat, "Bugün Çatalca ilçemizle bir araya gelerek köylülerimiz ile bir araya geldik.

Gördüğümüz odur ki; köylümüzün sıkıntıları geçen 16 yıl içinde daha da artmış ve katmerli hale gelmiştir. Tarımı ve hayvancılığı bitiren zihniyet köylüye nefes alma şansı bırakmamıştır.

Ama 24 Haziran'da İYİ Parti ile beraber köylünün de yüzü gülecek. Köylümüz yüzünü güneşe dönecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim