2 Kasım 2016 tarihinde İYGAD merkez ofisinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile alınan kongre kararı sonrası açıklama yapan İYGAD Başkan Mehmet Mert; Bir yıl önce mevcut yönetim kurulumuz da olağanüstü kongre ile göreve gelmişti. 

İstanbul Times Haber Merkezi  

Bu kongrede verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirdik. İYGAD artık içerisinde konferans salonu olan, modern merkez ofisine sahip, kurumsal kimliğine kavuşmuş, yaptığı çalışmalarla ses getirici etkinliklere imza atan, saygınlığı olan bir meslek örgütü olmayı başardı. Makamlar, kişiler gelip geçici, kurumlar, hizmetler ve fikirler kalıcıdır. Hizmetlerimiz ortada, taktir basın camiasının ve üyelerimizindir" ifadesini kullandı.

Demirbaş listesi kayıt altına alındı.

Kongrede derneği borçsuz bırakma sözü veren İYGAD Başkanı Mehmet Mert; Umarım bu ofis ve bu eşyalar uzun süre meslektaşlarımıza hizmet eder. Sadece meslektaşlarımıza değil tüm STK'lara da hizmet edecek bir konferans salonumuz var artık' dedi.

Yönetim kurulu toplantısında ayrıca İYGAD merkez ofisi ve konferans salonuna alınan eşyalar demirbaş listesine kaydedildi. Bir adet LCD ekran televizyon, bir makam masa ve koltuk takımı, bir sekreter odası takımı, 75 sandalye ve 4 toplantı masası olan konferans salonu, ses sistemi ve projeksiyon aleti, 2 adet diz üstü bilgisayar, WİFi ve cep telefonu aboneliği kayıt altına alınan demirbaşlar oldu...

Kaynak :istanbnul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim