Eğitimci Müzeyyen Kurt “ Anne şefkati ile evlatlarınızı bağrımıza basıyoruz “dedi

“Büyükçekmece Mimaroba ‘da 03 -06 yaşa arası çocuklar için dizayn edilen binada konusunda uzman öğretmenlerle hizmet veren Ayyıldız Anaokulumuz da Milli Eğitim Müfredatı kapsamında sevgimizi de katarak evlatlarınızı kendi evlatlarımız gibi anne şefkati ile kucaklayacağımızın garantisini 21 yıldır bu alanda hizmet veren bir eğitimci olarak rahatlıkla söyleyebilirim.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Mutfağımızda öğrencilerimize servis ettiğimiz yemeklerimizin büyük bölümünü organik ürünlerden hazırlıyoruz. Köylerden süt alarak kendi yoğurdumuzu katkısız olarak yapıyoruz.

Meyve ve sebze ihtiyaçlarımızı mümkün olduğu kadar organik ürünlerden sağlıyoruz. Özetle kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir şeyi sizin evlatlarınıza yediremeyeceğiz. Milli Eğitim müfredatını takip etmekle beraber gezi, eğlence ve yaparak öğrenme konularında sürekli İstanbul’un ilçelerini gezdireceğiz.

Örnek vermek gerekirse trafik ışıklarını öğretirken Topkapı da bulunan uygulamalı trafik parkında trafik polisi eşliğinde çocuklarımıza günlük hayatta dikkat etmeleri gereken kural ve kaideleri anlatacağız.

Büyüklerine karşı saygıyı ve küçüklerine karşı sevgiyi uygulamalı olarak öğreteceğiz Ekmek israfının ne kadar kötü bir şey olduğunu buğday ekiminden fırına gelip ekmek olana kadar bütün süreçleri anlatacağız.

Suyun ne kadar hayati olduğunu su müzesine yapacağımız ziyaret ile anlatacağız. Özetle yaşayarak hayatı minik evlatlarımıza öğretmek için sizleri kayıt yapmaya bekliyoruz şeklinde konuştu”.

Anaokulun idari müdürü Şenel Yılmaz Güvenliğimiz en üst seviyede dedi

Ayyıldız Anaokulu kurucularından ve aynı zamanda idari müdürü şenel Yılmaz’da gerek servis araçlarımızın gerekse de kurumumuzun güvenliği 24 saat esasına göre kamera ile kayıt altına alınmaktadır. Velilerimizin içi rahat olsun şeklin konutu.

İşte Kayıt olmak için iletişim bilgileri

AYYILDIZ ANAKOKULU

Mimarsinan Merkez Mah.Hürriyet Cad.O:3 Mimarsinan / B.Çekmece / İST.

Telefon: 0212-999 45 41 GSM Şirket Hattı : 0533- 616 95 55

www.ayyildizanaokulum.com

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim