Ramazan etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda kurulan yazlık sinema, patlamış mısır ve gazoz eşliğinde vatandaşları geçmişe götürdü. Mahallelerde de Türk Sanat Müziği konserleri, tiyatrolar ve çeşitli eğlenceler Ramazan’ın manevi havası içinde yaşandı. Herkes paylaşmanın tadına vararak hep birlikte eğlendi.

İstanbul Times Haber Merkezi


Beylikdüzü’nde her akşam 5 farklı noktada düzenlenen eğlencelere nostaljik yazlık sinema da eklendi. Vatandaşı birçok yerli ve yabancı filmle buluşturan yazlık sinema bu yıl, Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda kuruldu. Patlaşmış mısır ve gazoz ikram edilerek vatandaşa nostaljik günlerin yaşatıldığı sinemada şimdiye kadar Son Samuray, Kocan Kadar Konuş ve Titanic filmleri gösterildi. Mucize, Unutursam Fısılda, Akıl Oyunları, Son mektup, Benim Adim Khan, Canım Kardeşim, Madagaskar Penguenleri, Nereye Bakıyor Bu Adamlar, Sultan, Transformers, Kırımlı, Örümcek Adam, Çöpçüler Kralı ve Yunus Emre Aşkın Sesi ise Ramazan boyunca sırasıyla gösterilecek diğer filmler.

Gösteriler Eğlendiriyor

İftardan sonra başlayan Ramazan etkinliklerinde ilk olarak miniklere yetenek yarışması düzenleniyor. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen minikler gönüllerince eğleniyor. Ardından sahne alan canlı Karagöz-Hacivat, jonklör-vantrolog, sihirbaz, pandomim gösterileri izleyenleri hayran bırakıyor.

Şarkılarla Eğlence Sürüyor

Barış Mahallesi’nde sahne alan Bekir Ünlüataer, Türk Sanat Müziği’nin seçkin parçalarıyla dinleyicilere keyif dolu bir gece yaşattı. Hep bir ağızdan söylenen şarkılar birlik beraberlik içinde yaşanan Ramazan’ın ruhunu herkese hissettirdi. Yakuplu’da sahne alan Fevzi Temelli ise Karadeniz Türküleriyle herkesi coşturdu. Ayrıca nostaljik yazlık sinemanın tadına varmak isteyen tüm Beylikdüzü’lü vatandaşlar, ilçenin 6 ayrı noktasından hareket edecek servislerle etkinlik alanına ulaşabilirler. 21.15’te kalkış noktalarından seferlere başlayacak olan servisler dönüşler de hizmet verecek.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim