Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokak sokak gezerek ilçenin ihtiyaçlarını belirliyor ve tam donanımlı bir şehir için kararlar alıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte Kışla Caddesi’ni inceleyen İmamoğlu “Bu Caddeye bisiklet yolu da kazandıracağız” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Alt - üst yapı ve kaldırım çalışmaları ile birlikte caddenin dönüşü sağlanacak uygulamaya bir de bisiklet yolu yapımı eklenecek.
Beylikdüzü’nde Avrupa Standartlarına uygun pek çok çevresel hizmetin gerçekleştirilmesini sağlayan Beylidüzü Belediyesi, yine bu bakışla Kışla Caddesi’ne de Avrupa Standartlarında İstanbul’a örnek teşkil edecek bir bisiklet yolu kazandıracak.

Başkan İmamoğlu, “Bisiklet ulaşımını alternatif bir ulaşım aracı anlayışından çıkararak en az araç ulaşımı kadar sık tercih edilen bir alışkanlığa çevirmek istiyoruz. Beylikdüzü, bu amacımız için oldukça uygun bir konumda. Yapacağımız yol çalışmaları ve düzenlemeler ile ilçede bisiklet yolları ağı kuracağız. Kışla Caddesi de bunun en güzel örneklerinden olacak” diye konuştu.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim