Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğinde birlik olma mesajları verilirken, ulaşımda vatandaşa iyi hizmetin incelikleri konuşuldu. Beylikdüzü’nde güvenli ulaşımı sağlamak için çalışan Beylikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi’nin Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeğinde Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla buluştu.

İstanbul Times Haber Merkezi

İmamoğlu, Kazasız, Emniyetli Günler Diledi

Gecede konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nün güler yüzünü, samimiyetini ve iyi niyetini yansıtmakta esnafa büyük görev düştüğünün altını çizerek, “Yüz binlerce vatandaşın ulaşımını sağlayan şoförlerimize canlar emanet ediliyor. Araçlarınızda vatandaşlarımızın da sağlığını dikkate alarak kaliteli ulaşım için ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu konuda her zaman fikir paylaşımı içinde birbirimize uyarılarda bulunalım” diye konuştu.

“Emniyetli Meslek Hayatı Temenni Ediyorum”

Ramazan ayı boyunca gerçekleşen etkinliklerden, evlere gidilen iftarlardan da bahseden İmamoğlu, "Ulaşım araçlarını kullanan hemşehrilerimizin gönlünün rahat olduğunu biliyorum. Güvenin daha da artarak, yolculukların devam etmesini istiyorum. Emniyetli geçmesini temenni ettiğim meslek hayatınızda size kazanç dolu günler diliyorum" diyerek her birine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim