Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu’nun Beylikdüzü Beldiyesi’nin öncülüğünde, düzenlemiş olduğu sanatçılardan Peri Tunusluoğlu ve Şengül Yazıcı’nın sunduğu, “ Duygu dolu, Sevgi dolu, Şiirini Türkünü Al, Sen de Gel ” etkinliği, Beylicium AVM ‘de “3.Şairler Ozanlar Buluşuyor “etkinliğinde, çok sayıda şair ve ozanın sahne almasıyla ,coşku ve heyecan içinde geçen bir buluşmayla, yeni sezonu “ İlk Dersimiz Sevgi ” konseriyle açtı. 

Şair İsmail Aydoğmuş öncülüğündeki “ Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu “ etkinliğine,,Ozan Garip Yadigar, Cevdet Ergün, Hasan Toptaş, Yahya Bilican, Sedat Aktaş, Cihat Ergel, Haydar Tezer, Süleyman Türkyılmaz, Halide Göksoy, Fatma Şimşek, Muzaffer Doğan, Hasan Bilgilioğlu, Aziz Yazıcı, Şengül Yazıcı, Dilşade Güngör,  Ali Dilki, Mustafa Dilki, Cuma Soylu, Cemil Özdemir, Leyla Özdemr, Azize Sultan, Ali Çağlar, Sami Biberoğlu, Emin Yener, Kaşıkaralı Nail Büyüksarı, Hüseyin Gülen, Veysel Aydoğmuş, Cemil Baydar, Figen Sezer, Döndü Şinel, İsmail Tosun, Günnur Yılmaz Koyuncuoğlu, Mehmet Ali Işık, Ayhan Karacı, Güngör Celep, Baki Ortak, Sebahattin Sarıkoğlu, Binali Aktaş, Ergun Celikan, Ayşe Özbakır, Hüseyin Uçar, Ozan Bir Çare, Orhan Usta, Gül Aslan Tanrıverdi, Şükrü Altınel, Kamil Gündüz, Ali Ekber Hırlak, Resul Civcik, Peri Tunusluoğlu, Ertuğrul Kalafat, Hikmet Boşnakoğlu, Fevzi Kalender,  Murat Karakaya, Aysel Özkan, Nurten Soylu, Yusuf Çukuryurt, Hasan Ergün, Nuri Karakelle,  Mahmut Akdemir, Ali Gündüz ve bir çok şair ve ozan katıldı.
 
Yeni sezon açılış programı ,saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasın ardından başladı. Çok sayıda yeni şair ve ozanların, yeni sahne aldığı etkinlikte, Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu adına Şair İsmail Aydoğmuş yaptığı açılış konuşmasında “ Değerli Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kültür İşleri Müdürü Taner Çetin’e, hizmetleri geçen Belediye personeline, sanat ve sanatçı ya verdiği desteklerden dolayı topluluğumuz ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. “Ülkemiz çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülkemize oynanmak istenen oyunların üstesinden geleceğiz.  Hepimiz “ Türkiye Cumhuriyetini kuran halka Türk Milleti, denir ” diyen Mustafa Kemal olacağız. “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” diyerek sevgiyle dostlukla şiirle, türküyle, sanatla, insana olan saygıyla, ayırım gayrım gözetmeden, sanatımızın ve edebiyatımızın ışığıyla toplumumuzu birleştireceğiz. Bunun öncüleri, fenerleri siz şairler, ozanlar, sanatçılarımızsınız. Bu sevgi iklimini yaratacak gücü burada görüyorum.”dedi.
 
1985 yılında 41 yaşında kanserden ölen Aşık Yoksuli’nin de anıldığı etkinlikte. Şair Mehmet Tüter de “ Turnalar ” adlı kitabını imzaladı.

Editör: TE Bilisim