Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşmasıyla çalışmalarına hız kazandırdı. Gürpınar Sahili’ne konumlandırılan, sıcak ve soğuk piknik alanları yazın keyfini çıkaracak ilçe sakinlerini bekliyor.

İstanbul Times Haber Merkezi

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilçe halkı yazı daha da güzel, yeşil alanlarda geçirmeye hazırlanıyor. Toplamda 105 bin m²alana sahip olan Gürpınar Sahili, birçok düzenlemeden geçiyor. Yeşil alanlara daha önce konulmuş olan çardaklara ek olarak, şimdi de mangallar uygun alanlara yerleştirildi. Sahili kullanan diğer vatandaşların mangal dumanından rahatsız olmamaları açısından sıcak ve soğuk piknik alanları oluşturuldu.

Hafta sonunu deniz kenarında, yeşil Beylikdüzü’nde geçirmek isteyen vatandaşlar için yeni piknik masaları da sahilin uygun yerlerine konumlandırıldı. Otuz adet üstü açık ve kırk altı adet üstü kapalı piknik masasının da olduğu sahil alanına 200-250 kişi kapasiteli yaklaşık on mangalın montaj çalışması devam ediyor. Ayrıca müziğin de ruhun gıdası olduğunu unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, sahilin uygun noktasına yapılacak gün batımı konser alanının çalışmalarını da sürdürüyor.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim