Murat Aydın'ın adı Beykoz için açıklanmadan önce sokak röportajları yaptık

Beykoz seçmeninin çoğunluk görüşü şu oldu "Murat Aydın iyi bir insan olabilir. Beykoz 250 bin nüfuslu ve 45 mahalleden oluşan bir ilçemiz. Burada Ak Parti teşkilatı içinde başkan adayı yapılacak bir kişi yok mu ki 20 senedir adı Zeytinburnu ile bütünleşen Murat Aydın Beykoz'a aday yapıldı ?

Beykoz halkı 'nın yapısı farklıdır. Kendi içlerinde bir kişinin aday olmasını isterler. Bizim beklenti ve düşüncelerimize göre heraket etmeyenlere sandıkta gereken cevabı vereceğiz görüşleri hakim oldu.

Elbette içlerinde hemşehricilik dugusu ile heraket edip biz Ak Parti kimi aday yaparsa ona oy vereceğiz diyenler de yok değil. Ancak eskeri çoğunluk adayın ithal değil kendi içlerinde olmasını istiyor.

Beykoz'lu seçmen Murat Aydın için ne nedi ? İşte videonun linki

https://www.youtube.com/watch?v=kEGBBbFgj14

Yukarıda Linki olan sokak röportajına gelen bir kaç tane izleyici yorumunu Yayınlıyoruz...

Cemre Dagasam 4 hafta önce

Beykoz'da yaşayan birisi olarak Murat Aydın ismi ilk duyulduğunda büyük tepki çektiğini söyleyebilirim.

Kendi kulaklarımla 30-40 kişiden oy vermeyeceğini duydum. Zamanla fikirleri değişir mi ya da AKP yine toplumu aklpli müslümanlar ve chpli teröristler olarak ikiye bölerse tabiki yine akp kazanır. CHP ve AKP puan farkı %11 Beykoz'da. Ekonomik sıkıntılardan 3 puan, belediye başkan adayından 3 puan gitse bile Beykozda yine AKP %5 kadar bi makasla kazanacaktır. Ama Üsküdar kesinlikle kayıp edilecek o kesin.

Hamit Özbek 3 hafta önce

15 Temmuz'da nerede olduğunu araştırın oyunuzu belirlersiniz Beykozlu abilerim ablalarım kardeşlerim

Kanalizasyon borusu 4 hafta önce (düzenlendi)

Murat Aydın sadece Giresunlu hemşerilerini kadrolu işlere sokmak için geliyor.Beykoz'a Murat Aydın Zeytinburnu'nun ağzına sıçtı. Zeytinburnu'nun tüm nezih insanlari bu adam yüzünden semti terk etti eski nezih insanlar yerine Afganlar'ı, Suriyelileri doldurdu buraya.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim