Yüreğimiz yanıyor 

Beşiktaş -Bursaspor maçından hemen sonra yaşanan iki ayrı patlamada 30'u polis 8'i de vatandaş olan 38 insanımızı şehit eden hain saldırıyı yapan ve yaptıranları en sert şekilde lanetliyoruz.

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Devletin son aylarda teröre karşı aldığı sert önlemlere rağmen İstanbul'un orta yerinde 400 Kg.patlayıcı ile 29 canımızı şehit,166 tanesini de yaralayan bu hainlerin kim olduğu ve arkasında kimlerin bulunduğu bir an önce ortaya çıkarılması ve hak ettikleri cezaya çaprtırılması gerekir.

Mekanınız cennet olsun geride kalanlara sabırlar dileriz

Ateş düştüğü yeri yaksa da İstanbul'un göbeğinde işlenen bu hunharca katliamı yapan zalimlerin yapılacak etkin bir araştırma ve soruşturma ile tespit edilip hak ettikleri cezaya çarptırılamsı halkın talebidir.

Patlamadan 5 dakika önce oradan geçtik                  

Gazetemizin Kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Patlamadan sadece 5 dakika önce CRR konser salonunda İBB ve MOTİF Vakfının 22.Halk Bilim Ödülleri töreninden çıkarak patlamanın olduğu yerden geçti.

Beşiktaş Bursaspor maçından dolayı çevrenin gayet aydınlık olduğunu ve Maçka'dan stada kadar her tarafta çok sayıda Çevik Kuvvet polisi olduğunu gördüğünü anlatan Çetiner,patlamanın da maç güvenliği için önlem alan Çevik Kuvvet Polisine yönelik olduğunu ifade etti.

Görev bitiminde olay yerini terk etmeye çalışan Polislere yönelik yapılması manidar bulundu. Çevik Kuvvetin olay mahalinden ayrılmak üzere olduğu bir anda yapıldığı bilgisi de patlamayı yapan terör örgütünün daha önce  defalarca keşif yaptığını ortaya koyuyor.  

Ülkemizin başı sağ olsun.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
Editör: TE Bilisim