Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonuna Üye Dernekler Federasyonu Başkanları ve üyeleri Çevik Kuvvet’te taziye ziyaretinde bulundular

Karadeniz illerinden meydana gelen 20 vilayetin dernekler federasyonu tarafından kurulan Konfederasyonun üyelerinden meydana gelen kalabalık bir heyet  Bayrampaşa’da bulunan Çevik Kuvvet Polis Müdürlüğüne gelerek  çok sayıda arkadaşına teröre kurban veren Emniyet mensuplarına baş sağlığı dileğinde bulundu. Akabinde  dualar edildi. Daha sonra basın açıklaması okunarak bir daha bu tür bir acı yaşanmaması dileklerinden bulunan heyet polisler ile kucaklaşarak ayrıldılar.

Basın açıklaması is şu şekilde oldu

10..12.2016 cumartesi günü akşamı ülkemizi yasa boğan menfur terör saldırısını şiddetle, nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’dan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Ayrıca saldırıda Yaralanan Emniyet güçlerimize de Allah’dan acil şifalar diliyoruz.

Yüzyıllardır devletimizin ve milletimizin adaletiyle medeniyetiyle hâkimiyetimizde olan toplumlara ve devletlere her ne sebeple olursa olsun zulmetmemiş, adalet ve huzur içinde yaşamaları sağlanmıştır, bugün sözde medeni ve adaletli geçinen şer güçlerin, dünyada zulmü ile karşı karşıya kalan masum devletler, geçmişin intikam hırsına kurban edilmekteler Müslüman devletleri ve halklarını sömürmek ve yok etmek iddaları içindedirler

Son on yılda büyüyen ve güçlenen milli bir devlet, içeride ve dışarıda iş birlikçi, paralel ve paralelci odaklarının devlet içinden temizlenişi, millet devlet işbirliğiyle bir araya gelerek çaresiz şer güçleri terör ile kendilerini afişe etmiş dış bağlantıları ortaya çıkmıştır.

Bu milli birlik beraberlik şuuruyla İslam coğrafyasının kurtarıcısı olmuştur, Amerika ve batı dünyasındaki gerileyiş, aleni cephe açmalarıyla da ortaya çıkmıştır.
Yeni açılımlara açık olan bu değişim kenetlenmiş, büyüyen lider Türkiye ile olacaktır.

İstiklal ve istikbal milletimizindir, son teröriste bitene kadar bu ülke temizliğini yapacaktır.
Türkiye kararlı ve idealist lideriyle, halkımızın güvenini alarak, her türlü zorluğa halkımızla birlikte göğüs germektedir.
İslam coğrafyası da, yeniden bizimle şahlanacak, adil bir dünya düzeni kurulacaktır.

Gelişen Türkiye’de halk hareketleri, devletine destek oldukça, devletimizin dünya konjektüründe layık olduğu yere geleceğini tüm dünya görecektir.

21.Yüzyılın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve ekibi, arkasına almış olduğu Türk halkıyla, dünyada başarılması zor olan 15 Temmuz darbe girişimine geçit vermemiş, orta doğuda oldubittilere müsaade etmemiş,

Kırk yıldır teroristlere destek veren dünya ülkeleri ile iş birliği içinde olan, tkpml, pkk, daeş, ypg, feto terör örgütlerini, kararlı ve iradeli devlet zihniyetiyle altı ay gibi kısa bir zamanda yok etme aşamasına gelmiş, oyunları ortaya çıkan, alternatif oyunlarla Türkiye ekonomisini üzerinde baskı kurmaya çalışan emperyalist güçlerin bu oyunlarını yine halkının desteği ile karşı bertaraf etmektedir.

Allah’ın izni ile geleceğin Türkiye’si sağlam temeller üzerine inşa edilmekte, 21. yüzyıl Türk devletlerinin ve İslam devletlerinin yılı olacaktır.

Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu vatan ve bayrak bekçileri olarak her daim devletinin yanında ve hizmetinde olacaktır.
Devletimize, güvenlik güçlerimize ve milletimize şerle mücadelelerinde Allah’dan yardım ve muvaffakiyet dileriz.

KARADENİZ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
YÖNETİM KURULU ADINA  GENEL BAŞKAN  /NURETTİN TURAN

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim