Geleneği sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki şehit ve gazi ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Hasbahçe Davet Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda şehit ve gazi ailesi ile davetliler katıldı.

İftar yemeği öncesi şehitlerimizin ruhu için hep birlikte dua edildi. Başkan Aydıner de yemek boyunca şehit ve gazi ailelerini bir an olsun yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.

“ÜLKEMİZİ BÜYÜK USTALIK DÖNEMİNE HEP BİRLİKTE TAŞIYALIM”

Şehit ve gazi aileleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dünden bugüne bu ülkeye yaptığı hizmetleri bir kenara bırakmamız mümkün değildir. Artık hizmetlerin ustalık döneminden büyük ustalık dönemine emin adımlarla onunla beraber yürüyeceğiz inşallah. Türkiye Cumhuriyeti’ni bu işi bilmeyen, bu işleri anlamayan ve bugüne kadar bir projeyi bile bu insanlara sunamayan bir takım idarelere verip de 2001 öncesi Türkiye’sini halkımıza, geleceğimize ve yavrularımıza yaşatamayız. O nedenle 24 Haziran Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasıyla ilgili çok önemli bir tarih. Unutmayalım, 24 Haziran telafisi olmayan bir tarih. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için kenetlenelim ve ülkemizi büyük ustalık dönemine hep birlikte taşıyalım” dedi.

Editör: TE Bilisim