Herkes Kazım Özeren'den razıydı

Meclis üyeleri,ilçe yöneticileri ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıda görüş belirten bir çok kişi Kazım Özeren'in babacan tavırlarından dolayı kendisinden memnun olduklarını ifade ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi

Kahvaltılı Vefa programı nedeni ile kısa bir konuşma yapan Özeren şunları söyledi "İlçe başkanlığım 2.5 yıl devam etti. Bu süre zarfında o kadar çok seçim yaşadık ki her 4 ayda bir seçim yapılmış. 
 Örgüt olarak seçimlere odaklandığımız için bazı örgüt mensuplarını istemeyerek de olsa kırmış isek hepsinden özür dilerim. Ben yıllardır bu davanın  başarısı için çalışıyorum. Vardığım sonuç temel olarak üç konuda eksğimiz olduğudur.

SAMİMİYET 
DİSİPLİN ve 
BİRLİK  olduğunu düşünyorum. Bu üç özelliği yakalayabilirsek işte o zaman 65 yıldır iktidar olamayışımızın önündeki engelleri kaldırmış oluruz dedi.

Bir çok katılımcı söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ederek Kazım Özeren'e çalışmaları için teşekkür ettiler. Özgür Karabat ve  yönetimi içinde başarılar diledi.

Bir çok konuşmacı da Başakşehir Belediye meclisinin Mart 2015 toplantısında saldırıya uğrayıp darp edilen Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e tekrar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kaynak: istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim